Autor |
"Co ostatnio oglądał(a)eś vol. 6" |
|
Dissault
|
|
Revenant - 8/10 (są już napisy)
Southpaw - 6/10
Zmieniony przez - Dissault w dniu 2016-01-03 10:28:11
|
playman
|
|
Rozumiem, że można piracić i nie dawać zarabiać producentom, aktorom, ale już bez przesady...
|
|
SureShot
|
|
Sicario - o ile początek jest fantastyczny, to czym dalej w las to jest gorzej. Bez spojlerowania - ale ogólnie jeden wielki banał fabuła :)
6/10
|
dewastat0r
|
|
@SureShot w 100% się zgadzam, obejrzałem jakiś tydzień temu i dałem taką samą ocenę. Nie chce mi się rozpisywać ale w wielu momentach filmu to się dosłownie śmiałem, że takie bajki ktoś wymyśla. |
Znawca -
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
The Revenant - polski tytuł ssie po same kule, ale film bardzo dobry. Takie powiedziałbym połączenie Tańczącego z wilkami z Bearem Gryllsem - w dużym uproszczeniu Do tego dwóch świetnych aktorów - Leo i Hardy(Hardy IMO nawet lepszy niż Leo). A jak ktoś lubi tego zdałnionego dzieciaka z Millerów to on też tam gra - 7,5/10 |
 |
|
|
Giddens
|
|
Zero Tolerance 7/10
Extinction 6/10 (nudnawy momentami)
System (Child 44) 8/10
Klucz do wieczności 9/10
Nocny pościg / Run All Night 8/10
jak cos to pytac ogladam 99% nowych filmow kinowych itp poza komediami i dramatami
|
|
INSOMNIA
|
|
Creed - Mojo prosił o porównanie do Southpaw, więc na początku powiem, że Southpaw może temu filmowi buty czyścić, ale nie wiem czy jestem obiektywny, bo jestem wielkim fanem Rockyego. Film jest pełen fajnych smaczków z tej serii, główny aktor przypomina Apolla, fajna sprawa ogółem, dobra historia, aż mi się łezka w oku zakręciła Zabrakło mi jedynie fajnej ścieżki dźwiękowej, dobrej nuty pod trening tak żeby ciary przeszły po grzbiecie - 8/10 |
 |
|
|
MrMojo
|
|
Jedyne czego zabrakło to takiego Gonna Fly Now albo Eye of the Tiger.
|
|
Rinokot
|
|
Birdman
nie oglądajcie tego gówna.
5/10
|
playman
|
|