Sprawdź swoje BMI Płeć: mężczyzna kobieta Masa ciała w kg: Wzrost w cm: sprawdź prosze tutaj zamieszczac zdjecia wszelakich ubran do oceny ______________________________ .
Masa ciała w kg:
Wzrost w cm:
sprawdź
prosze tutaj zamieszczac zdjecia wszelakich ubran do oceny ______________________________ .
[http://www.allegro.pl/item126291978__waska_lydka_idealnie_dla_ciebie_40.html] Mogę w czymś takim wyjść na uczelnię albo gdzieś ? nie chcę ludzi straszyć Mam szczupłą łydkę i oficerki i większość kozaczków nie dla mnie Zmieniony przez - Miareczka w dniu 2006-09-14 16:08:54 Zmieniony przez - Miareczka w dniu 2006-09-14 16:12:51 _______________________________ stateczna żona swojego męża%-)
[*******/7l6v] Ja myślę nad tymi butami. Kolekcja zeszłoroczna, ale w sumie mnie to ***ie. W outlecie widziałem za 170 zł ... _______________________________
Strasznie fajne i za tą cenę bardzo ok _______________________________ stateczna żona swojego męża%-)
buty crs-a fajowe a kozaczki Miareczki tandetne
Kicia dlatego pytam też mi się takie wydały _______________________________ stateczna żona swojego męża%-)
Kozaki bardzo takie mlodziezowe...i dobrze, nie warto ubierac sie strasznie powaznie A te czerwone buty - moze i fajne, ale totalnie nie moj gust.
te kozaki właśnie wcale nie sa młodziezowe
Mamm 22 lata, już młodzież średnio jestem _______________________________ stateczna żona swojego męża%-)
Sa jak najbardziej mlodziezowe, bo widze jakie ma moja stara i mam porownanie - poogladaj w jakich kozaczkach chodza mlode laski - tylko nie mam na mysli kozaczkow z falujacym bialym futerkiem itp A co do 22 lat to przeciez to jeszcze dziecko
bez tych kfietkow mogloby byc _______________________________ .