Kupiłam placki Tortilla Wraps i nie bardzo wiem co do niej włożyc. Myślałam o mięsie gyros ale co ponadto?? Pozdrawiam gorąco!
Sposób 2(szybki)
Tortillę składamy na pół do środka: ser żółty, pierś z przyprawą gyros, pomidor kukurydza z puszki i koniecznie ostra papryczka marynowana) Takie zapiekamy chwilę w piekarniku.
"Myślę, że jesteś niezła dupa i chcesz mnie bardzo"
dziwki już tu sąąąąąąąąąąą!!!
"metaforyczny chuj"
a wiecie jak zrobić tego nalesnika na tortille? nie chodzi mi o takiego zwyklego jak sie je z dzemem;P tylko taki typowy jak w barach:P
Zmieniony przez - Pan Śmierć w dniu 2008-04-15 23:50:58
Rada Jedenastu i Inso 2009
ja zawsze korzystam z tygodnia meksykanskiego w Lidlu, maja przepyszne smakowe tortille, do tego fileciki z kurczaka i salatka , a'la grecka :) pychota!polecam serdecznie!szybko a bardzo smacznie!
Najczęściej mięsko jakieś i salsę- drobno posiekane pomidory, papryczki, paprykę, czasem ogórka. Ale często daje zamiast np. kurczaka tofu. Kroje je na słupki doprawiam sosem sojowym i takimi przyprawami, jakie akurat mi się dobrze kojarzą, przesmażam na oleju i z salsą j.w. Polecam tofu z Polsoi, bo firma ta nie używa soi modyfikowanej.