Autor |
"Co wtedy robicie...??" |
|
andrut_
|
|
Wysłana - 10 październik 2005 09:28 | zgłoś naruszenie regulaminu
Mam takie pytanie, co robicie zeby namowic laske na to zebym mogl wlozyc np. reke pod bluzke czy w spodnie, zawsze jak to robie ona sie opiera nie chce zebym jej wkladal jednak pozwala na dotykanie przez odziez... co robicie zeby dotrzec do tego celu co :))) Pozdro :D:D
| |
|
 |
|
|
djNokio
|
|
Chyba musiszą ją na tyle rozpalić, żeby sama błagała o to, żebyś ją tam wsadził ;]. Może nie jesteście dość blisko i dziewczyna się krępuje?
 |
|
|
slonce_m
|
ŻABCIA
|
|
andrut_ - ile masz lat
Ekspert -
 |
|
|
Raptor10
|
|
no mniejwiecjej jak mówi Djnokio rozpalasz ją , poza zwykłym ślimakiem niezapomnij o szyi bo to właśnie szyja przynosi najwiecej przyjemności ślimacz sie z nią całuj jej szyje lekko sie wsyysaj tak jakbys chcial malinke zrobic i pozwol zeby twoj oddech odczuła na wlasnie szyi za***iste uczucie ...czyli jak sie bedziesz zajmował szyją wydychaj powietrze nosem tak aby odczyła jej szyja :P no i do tego macanko piersi posladów jak sie da, pare minutek i nie powinna sie już oporować chyba że to tzw "żelazna dziewica" i poprostu na wiecej niż slimak i macanko przez ciuchy nie pozwoli bo sie boi. Postarałem sie w miare jasno wyrazić
|
|
matyldaprj
|
|
Bardziej się postaraj,bo widocznie trzeba kobietkę trochę bardziej rozpalić.A swoją drogą przychylam się do pytania słońca-ile Ty masz lat człowieku?!
 |
|
|
czanymotyl
|
|
juz kiedys był taki człowieczek
ile masz lat?
|
|
rafee
|
|
andrut: Twoj problem jest tak przyziemny, ze az podchodzi pod prowokacje. Moze dziewczyna ma cos do ukrycia i dlatego sie wstydzi ? Porozmawiaj z nia a nie nas sie pytasz
|
|
BiG BoSs
|
Rockefeller
|
|
moze sie wstydzi pani przedszkolanki , zagadaj z nia na lezakowaniu
|
|
djNokio
|
|
 |
|
|
BiG BoSs
|
Rockefeller
|
|
masz zapewne 18 lat dziewczyna pewnie jest młodsza od ciebie i najprawdopodobniej nie jest jeszcze gotowa na taki dotyk moze mysli ze pozwalac dodtykac sie w intymnych miejsach bedziesz chcial przejsc do kolejen ej fazy jaka jest SEX
Proponuje szczera rozmowe z dziewczyna
|
|
Regggie
|
PUMBUS
|
|
I PAMIETAJ:
zly dotyk boli cale zycie
Ekspert -
 |