haudouken - moze dlatego, ze nie mialem nigdy takiego problemu... wiec nie bardzo potrafie postawic sie w pozycji autora
Hail Gods Of War
halo witaj ja mialem kiedys podobny problem.. pierwszy raz trwal 40 minut ale nie skonczylem... a to ile trwa seks zalezy tylko i wylacznie od twojej psychiki:) nie nalezy myslec o orgazmie ani niczym takim... skup sie na tym aby to dziewczynie bylo dobrze... jezeli uwazasz ze to niewiele to mozesz sobie zwalic na godzine przed sexem <potem dokladnie wyczysc!:P> i potem mozesz miec pewnosc ze bedziesz bogiem sexu.. jednakze ciezko jest sie podniecic... mi wystarcza chwilka masturbacji ze strony dziewczyny lub oral i juz jest zabawa:) tak wiec skupic sie trzeba na partnerce i wtedy seks jest za***isty..:) albo mozesz tez z 5 kilelonow wy***ac przed.. efekt podobny - znieczulenie :p pozdro dla Ciebie i powodzenia. aha i powiem Ci od siebie jeszcze ze ja no w drode doszedlem w 5 minut tylko dlatego ze caly dzien dziewczyna mnie dotykala w kroku.. im dluzej jest sie podnieconym tym krotszy seks...a jak od razu sie wezmiesz do roboty to zapewniam Cie ze pobaiwsz sie dluuugo... ja w poniedzialek odkrylem istote calego problemu i bawilem sie 3 godziny a dzisiaj cyzli w piatek dwie godzinki :) z przerwami na odsapniecie bo mecze sie niesamowicie hehe <poce>:P aha i u mnie jest cos takiego dziwnego ze podatny jestem na przyjemnosc do pewnego czasu.. po przekroczeniu tejze bariery jestem niezniszczalny i bawie sie ile tylko mam sił :) jest to okolo 20-25 minut i potem juz mozna leciec z koxem :) to z mojego doswiadczenia tak wiec pozdro i powodzenia :D
no co ty nie walilem. wczoraj tez nie walilem i ponad dwie godziny sie bawiłem :) po prostu nie skupiam sie na sobie tylko na dziewczynie i tyle. poza tym trenuje od dlugiego czasu miesien PC i to mi zauwazalnie pomoglo. pozdro :)