Sprawdź ile procent masz tłuszczu Płeć: mężczyzna kobieta Obwód pasa (talii) w cm: Masa ciała w kg: sprawdź Mam problem potrzebuje kupic dobrą amatorską cyfrówkę do 400zł ale nie wiem jaką , proszę was o pomoc , będą nagrody Narazie rozważałem Benq c840 ale ponoc kiepski [allegro.pl/item384923789_promocja_aparat_cyfrowy_samsung_s760_2gb_sd.html] a może ten ? Zmieniony przez - kamilr9 w dniu 2008-06-23 20:05:02 ______________________________ Postawili mi fałszywe drogowskazy Wykopali w poprzek drogi wielki dół Los pokonał w czas moich bohaterów Zagubiłem się
Obwód pasa (talii) w cm:
Masa ciała w kg:
sprawdź
Mam problem potrzebuje kupic dobrą amatorską cyfrówkę do 400zł ale nie wiem jaką , proszę was o pomoc , będą nagrody Narazie rozważałem Benq c840 ale ponoc kiepski [allegro.pl/item384923789_promocja_aparat_cyfrowy_samsung_s760_2gb_sd.html] a może ten ? Zmieniony przez - kamilr9 w dniu 2008-06-23 20:05:02 ______________________________ Postawili mi fałszywe drogowskazy Wykopali w poprzek drogi wielki dół Los pokonał w czas moich bohaterów Zagubiłem się
CANON PowerShot A470 Nikon Coolpix L18
Kupujac Canona na pewno nie zrobisz bledu. Oni cholernie dbaja o jakosc produktu. _______________________________ Lepsze jest wrogiem dobrego! Kościół NIE jest po to by pomagać biednym - jest po to aby pomagać w ich zbawieniu!
z jakoscia niektorych lustrzanek z canona to bym polemizowal -> canon 350d i 400d - o dupe rozbic. ale kompakty, oraz inne lustrzanki z serii xxd jak najbardziej na plus.
Jak z canona to A510 i te lepsze.
Dzięki , a czym różni się Nikon Coolpix L18 od L16 ? czymś bardzo istotnym ? _______________________________ Postawili mi fałszywe drogowskazy Wykopali w poprzek drogi wielki dół Los pokonał w czas moich bohaterów Zagubiłem się
l18 jest wyzszy, ma wiecej megapikseli (az o 0,9), wiekszy LCD(o 0,2'). Czyli wlasciwie bzdety za ktore nie warto przeplacac.
Więc , L16 to dobry wybór ? _______________________________ Rozpjerdalacze Z Piaskownicy'
tak
Mam nadzieję że mnie nie wkręcasz tak jak kolesi o tuningu k700i _______________________________ Rozpjerdalacze Z Piaskownicy'
nie. Nikon i canon rzadza. Ale jakbys mial k700i do tuningu to sie polecam