FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 7474 razy ¬

ROZRYWKA | Zdrowie
Częste przeziębienia, wyniki w normie. 
[powiadom znajomego]    
Autor "Częste przeziębienia, wyniki w normie."   

Partit
 Wysłana - 29 grudzień 2015 14:45        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Od kilku miesięcy, mniej więcej od czerwca zacząłem częściej chorować, wystarczyło że zgrzany na pole wychodziłem i zaraz katar, ból głowy, kaszel. Przez wakacje nie było to specjalnie nagminne, więc olałem to. Od wrześnie/października aż do końca grudnia, byłem chory/przeziębiony 8-9razy. Niemal co 2-3tygodnie gorączka, kaszel, ból głowy i przekrwiona rogówka, przechodzi po kilku dniach (5-6) i za kolejne 2-3tygodnie sytuacja się powtarza. Byłem u rodzinnego, przepisał mi antybiotyk, brałem jak zalecił nic nie pomogło.

Wyniki badań mieszczą się w normach, wstawiam skany.

Ma ktoś jakiś pomysły co to może być?

Partit
 Wysłana - 29 grudzień 2015 14:46      [zgłoszenie naruszenia]

glukoza crp

Partit
 Wysłana - 29 grudzień 2015 14:46      [zgłoszenie naruszenia]

tsh

T_E_O
 Wysłana - 29 grudzień 2015 14:56      [zgłoszenie naruszenia]

Przebadaj się w kierunku gronkowca.

Partit
 Wysłana - 29 grudzień 2015 15:37      [zgłoszenie naruszenia]

Zapomniałem dodać, ani w domu ani w akademiku nikt nie ma tego problemu.

Dzięki T_E_O, pójdę jak najszybciej się da zrobić to badanie.

T_E_O
 Wysłana - 29 grudzień 2015 15:45      [zgłoszenie naruszenia]

Tylko rób wymaz z nosa albo z gardła bo z krwi nie zawsze wyjdzie i nie każdy antybiotyk to dziadostwo wytnie, kumpel miał dziecko które non stop łapało infekcje jak wyczerpał wszystkie możliwości badań to jakiś pediatra zlecił mu właśnie takie badania i później chyba jeszcze robił jakieś jedne badania, które pomagały stwierdzić, który antybiotyk zadziała.

.dib.
 Wysłana - 29 grudzień 2015 21:00      [zgłoszenie naruszenia]

Od wrześnie/października aż do końca grudnia, byłem chory/przeziębiony 8-9razy. Niemal co 2-3tygodnie gorączka, kaszel, ból głowy i przekrwiona rogówka, przechodzi po kilku dniach (5-6) i za kolejne 2-3tygodnie sytuacja się powtarza

Chvj kvrwa nie gronkowiec. Gronkowiec nie daje takich objawów. Zwykła wirusówka o co o tej porze roku i przy takich temperaturach bardzo łatwo. Nawet jak jest nosicielem to eradykacja nic nie da jedynie może sobie pogorszyć sytuacje bo przetrzebi swoją flore fizjologiczną. Poza tym żad.en normalny lekarz nie będzie leczył nosicielstwa. Pozdrawiam dohtur queen

"Kvrwa czuje sie jak wrak " Rino
Spsikać rane Braunolem, przytrzymać gazikiem/babką lancetowatą
i zaparzyć dziurawiec 2x dziennie
i chłop jak dąb na środę

watch3r
 Wysłana - 29 grudzień 2015 21:00      [zgłoszenie naruszenia]

Poki co, czy to gronek czy nie, polecam napi3rdalac czosnek i wit C w opor (do 5 g dziennie + duzo plynow)

T_E_O
 Wysłana - 29 grudzień 2015 21:20      [zgłoszenie naruszenia]

Dohtor kłin jak dobrze, że nie korzystam z usług takich speców. Przysiądź do książek jeszcze Ci trochę do Dona brakuje i wiedzy i ciętego języka.

Partit
 Wysłana - 29 grudzień 2015 21:25      [zgłoszenie naruszenia]

.dib.
Uważasz, że to zwykłe przeziębienia, które tak często łapię ze względu na porę roku? Tak co 2 tygodnie? W takim razie układ immunologiczny nie działa tak jak powinien?

T_E_O
 Wysłana - 29 grudzień 2015 21:39      [zgłoszenie naruszenia]

Moim zdaniem żeby nie wiem jak c***owa pogoda była to nawracające co dwa tygodnie infekcje nie są normalną reakcją organizmu, tym bardziej że autor wcześniej tak nie reagował na niesprzyjającą aurę.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 3 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Częste przeziębienia, wyniki w normie.

Strony: 1 2 3