Autor |
"Czaj" |
|
edding300
|
|
To moze ja czaju zaparze...
Jak widze co poniektorzy wypisuja to smiech na sali. Pare osob ma racje. Nie bede opisywał 10 raz wiec w przyblizeniu jw o! A ze z cola, miodem czy tez ****a winem no ludzie, najpierw myslcie potem piszcie.
|
|
zabijaciel
|
|
|
|
P4tr1ck
|
|
Ja kiedyś zrobiłem czaj z w chu.j herbaty i kilku papierosów. Było ohydne i nie czułem żeby kopało poza lekkim pobudzeniem. Blee
 |
|
|
Pseudnim
|
Kozak z pomorza
|
|
Patrick
kilku papierosow?
ja tam slyszalem ze dawka smiertelna to 2-4 papierosow w zaleznosci od organizmu
|
|
P4tr1ck
|
|
Też tak słyszałem, ze 2-3 fajki, z kumplem spiliśmy na 2. Nie polecam bo żadnej fajnej jazdy tylko przełykasz to gówno :/
 |
|
|
szacki
|
|
nie czaje -) trzeba wyprobowac powiem wam ze czytam to forum jak ksiazke kucharska kilka dni temu natknalem sie na opis fazy po gałce i wierzyc mi sie nie chcialo ze to kopie a teraz juz wiem ze nie kopie tylko wymiata a co do kawy to po 6 w tym jedna zmieszana z coca cola zabrala mnie karetka na sygnale polecam nie eksperymentowac z kofeina jakos bialko latwiej sie dawkuje |
 |
|
|
djgrexu
|
|
Piłem czaj z moimi kolegami. Sposób przygotowania:
1,5 litra gorącej wody, 100 torebek herbaty Saga, plastikowa butelka 2 litrowa.
Torebki Sagi włożyć do butelki, zalać wodą i zakręcić. Wymieszać, po 5 minutach można pić. Nie wolno dodawać cukru.
|
Hary he
|
|
ale piszecie śmieszne teksty a puźniej ludzie robią takie głupoty. Chcecie wiedzieć jak to robią to postarajcie się by trafić za kraty tam prawie wszyscy to robią i piją
|
NrG
|
|
100 torebek herbaty Saga
|
|
Tofo
|
|
|