Autor |
"Czaj" |
|
P4tr1ck
|
|
Nie czytałem wszystkiego ale z tego co wiem to:
czaj robi sie z dużej ilości herbaty, tytoniu i pasty do zębów
EDIT: poza tym czaj robi sie w więzieniu to nie kombinujcie po domowemu i pomyślcie jakby sie to w celi robiło, a nie jakieś gotowania czy coś
Zmieniony przez - P4tr1ck w dniu 2007-06-24 22:13:14
 |
|
|
szowar
|
|
A pił ktoś kawę z coca colą :D ???
|
magiik
|
|
podobno daje w cymbuk jak po fudze
|
|
szowar
|
|
mnie to nawet trzymało nawet dostałem szczękościsku jak po białku...
|
ihu25
|
|
tak sobie czytam i chyba se zaraz zaparze tej czajurki.z tego co widze to całkiem miłe przezycia, a ze zielepucha juz mi sie skonczyla a jestem na wyjezdzie to bedzie najlepsze wyjscie na małpke:) oczywiscie wrarzeniami sie podziele. gdzies czytalem ze granica do przedawkowania jest niewielka wiec bede ostrozny z sypaniem "staffu" ide czajic;) pozdr.
|
Maniac7
|
|
no dajesz uwazaj na siebie |
 |
|
|
ihu25
|
|
w smaku ochyda pół słoiczka miodu i nic o krok od pawia ale dalem rade.efekty jak dla mnie troche słabe.bylem taki troche rozje***any.lubie jak troszke mocniej kopie proporcje chyba byly akurat 3/4 szklanki herbatki i 2 wody 15min gotowania.wyszedł kubeczek cholernie cierpkiego wywaru,do tej pory mi sie odbija ale spróbowac mozna najwyzej co najgorsze to bełcik i raczej rzadnych innych skutkow ubocznych.oczywiscie mowie o wlasnych przezyciach i do niczego nie namawiam.
|
xTxHxCx
|
|
jesli ktos ma zamiar robic czaj to niech wezmie słoik do polowy wypelnoiny herbata (tylko herbata najlepiej granulowana) zalac wrzaca woda, zakrecic i niech postoi z dzien. nastepnie przelac wszystko przez sitko i wypic wywar
|
mihal88
|
|
mam pytanie,czy robil ktos czaj z herbaty erly grey madras?? bo wlasnie taka mam w domu,byly jakies efekty??? i ile mam tego dac,bo posiadam cala torebke 100g |
 |
|
|
ziomq
|
|
Słoik,duża ilość herbaty najlepiej żeby 60%zawartości słoika to sucha herbata,zalewamy wrząca woda i zakręcamy.Niech postoi z 2dni i potem wylewamy przez sitko fusy a herbatkę konsumujemy. ;) |
 |
|