Autor |
"Czarna Lista" |
|
enwu
|
|
Wysłana - 17 wrzesień 2004 02:42 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
jakryc
|
ZASŁUŻONY
|
|
jeśli takie coś będzie RZETELNIE zrobione, to popieram, tak, jak popieram rejestrowanie osób skazanych za pedofilię. |
Znawca -
 |
|
|
curf
|
|
Na temat pierwszych dwóch linków mam w 100% sprecyzowane zdanie - linki nie działają!
Na temat trzeciego linka - zdanie podobne do jakryca (temat wymagałby znacznie szerszego "potraktowania")
|
|
enwu
|
|
curf Dzialaja zdecydowanie dzialaja Przelec sie Ad-aware .. :) ..
|
|
Tommygun
|
|
to może być potężne narzędzie przeciw konkurencji, trudno oszacować czy to jest rzetelne, serwery są za granicą więc tutaj nasze prawo ma związane ręce, ciekawie to się czyta tylko nie wiem jak jest z prawdziwością danych, gdybym miał kontrahenta z tej listy to na pewno baaaardzo uważnie patrzyłbym mu na ręce lub żądałbym dodatkowych zabezpieczeń jeżeli to możliwe |
Specjalista -
 |
|
|
enwu
|
|
Ale raczej bys nie powiedzial kontrahentowi ze Go widziales na takiej liscie ... ?? Akurat zmuszony jestem ja przegladac czasami z powodu biezacych zajec zawodowych ...
|
|
Tommygun
|
|
oczywiście że nie, po co odkrywać wszystkie karty, poza tym kazałbym go prześwietlić przez jakąś wywiadownię, najlepiej dwie - jeżeli oczywiście bardzo by mi zależało na utrzymaniu kontaktów handlowych, widzisz - nie mam dowodu i tylko z powodu że ktoś wpisał kogoś na taką listę jestm bardzo ostrożny, chciałbym wiedzieć jakie są kryteria wpisania na listę... może jakaś opłata aby konkurenta podkablować... |
Specjalista -
 |
|
|
enwu
|
|
Jasne .. :)..
|
|
mlkv
|
|
Cóż, pisząc dyplomatycznie - Jachnicki sam w sobie jest dość ciekawą postacią ( np. ma żółte papiery ), a spora grupa jego niegdyś licznych klientów nie uważa post factum nawiązywania z nim współpracy za trafną decyzję biznesową. Do wszelkich inicjatyw tego pana radzę podchodzić z ostrożnością.
 |
|