Nic z tego nie bedzie powiedzielismy sobie papa dość długo wczoraj gadalismy ale rozmowa była na poziomie i jest ok dobra teraz odp co otym myslicie bo ja straciłem kumpla i nie wiem czy mam racje..
Podrywały nas dziew. bylismy w 3 a one 2 tylko ze jednemu koledze sie nie podobały (a tak naprawde spekał)...no i podlazły do nas i podchodzi do mnie dziew X i mówi ze sie podobam jej kolezance Y a ja na to ze fajnie ale Ty mi sie bardziej podobasz no i z nia gadke rozwijam nagle sie zjawił kolega 3(ktory scieme walił ze dzwoni gdzies) i sie w******lił temu 2 mojemu kumplowi w parade no i wym tel itp.Teraz ten kolega ten co mu sie nie podobała niby(ale teraz mu sie spodobała) udaje wielkiego podrywacza ze to on poderwał a ja jestem na niego za to tak zły!! bo stawia prywatne sprawy nad naszym kumplowaniem sie ponad 7 lat dla dziewczyny która mu sie nie podobała:D dla mnie on jest juz frajerem jak Wy to widzicie ?!
Zmieniony przez - NowaKK w dniu 2007-07-29 09:46:36
Jezeli ktos chce nauczyc sie jak gadac z kobietami, niech obejrzy sobie dialog Kurta Russela z laskami w barze na ostatnim filmie Tarantino
Hail Gods Of War
vlad - zacytuj
trzeba zobaczyc i posluchac
Hail Gods Of War
tak
Hail Gods Of War