Autor |
"Czy aby tak naprawde ważny jest rozmiar?" |
|
los_harros
|
|
Wysłana - 13 lipiec 2005 19:20 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
No wlsanie nurtuje mnie bardzo te pytanie. A pytanie jest raczej dla kobiet no chyba ze jakis facet chcialby sie wypowiedziec
Pytam sie dlatego poniewaz ostatnio uczestniczylem w powaznej dyskusji miedzy gronem samych kobiet i jednak wyniklo że no rozmiar jest wazny ... ale nie najwazniejszy
p.s chodzi o rozmiar u chlopaka
| |
|
 |
|
|
VooDooDoll
|
|
jest ważny, koniec dyskusji.
|
|
Helevorn
|
|
"Rozmiar czlonka nie ma wiekszego znaczenie" - oto najwiekszy z mitow dotyczacych seksu...
 |
|
|
Nastoletni
|
|
Podobno jednak nie dlugosc ale grubosc jest wazniejsza. Nie bylo juz takiego tematu? |
 |
|
|
elchuka
|
|
chyba dlugosc nie jest najwazniejsza bo do konca i tak sie nie dojezdza no chyba ze ubijasz mocno kakałko :P
|
|
korian
|
|
dla tych z dużymi - ma ogrome znaczenie
dla tych z małymi - nie ma żadnego znaczenia
dziewczyny i tak wiedzą swoje  |
Ekspert -
 |
|
|
Przemek198
|
|
Niewazna jest długość, lecz jakość hehe
|
kolenda_m
|
|
co prawda kobieta nie jestem:] ale z tego co wiem to jest tak, ze jak 2 faceci sa tacy sami w lozku to ten 'wiekszy' da kobiecie wiecej przyjemnosci, ale jesli dwoch ma takiego samego to oczywiscie ten 'zwinniejszy' zrobi to lepiej, czyli generalnie rozmiar ma znaczenie ale sam z siebie jeszcze nic nie znaczy, to tylko taki 'potencjal' ktory umiesz wykorzystac albo nie, ja tam wole miec sredniego ale wiedziec co z nim zrobic ;]
teraz niech to kobiety ocenia czy mam racje:)
|
Andromedaa
|
|
I tak liczy się technika, zwinność partnera. Taki z małym członkiem, ale niezłą akrobatyką może wiele nadrobić  |
Ekspert -
 |
|
|
ferry
|
|
rozmiar jest ważny ale poza nim istnieją także inne czynniki, które są w stanie go przeważyć |
Ekspert -
 |
|
|
Fala84
|
|
dla tych z dużymi - ma ogrome znaczenie
dla tych z małymi - nie ma żadnego znaczenia
dziewczyny i tak wiedzą swoje - i to jest cala prawda, sog dla kolegi