Autor |
"Czy bylibyście w związku z osobą niepełnosprawną?" |
|
OloKK
|
Dżony Dep
|
|
|
|
FaT-JoE
|
|
Gdyby moja dziewczyna miala wypadek (tfu) zostal bym przy niej jak ja bym mial nieoczekiwal bym od niej niczego
|
kanarek
|
|
trudny temat
ale wodór przesadził IMO
|
|
LukRecJa
|
|
Inaczej jest rozpatrywać czy byłoby w stanie się związać z osobą niepełnosprawną, a inaczej czy gdyby partner nagle zaniemógł czy dalej byśmy trwali przy nim.
Jeśli idzie o to drugie to tak. Jestem siebie pewna na 100% w tym temacie. jak **** ****em, nie byłabym w stanie odwrócić się przez to od kochanej osoby.
Tak się wczuwam w obecną sytuację i jeśli ktoś mnie potrafił odkaleczyc psychicznie to ja tez potrafię, cokolwiek to nie znaczy.
co do pierwszej sytuacji to ciężko stwierdzić.
|
|
wodór
|
|
ale wodór przesadził
Lubie ogrodnictwo
 |
|
|
Zielu_
|
|
|
|
Termitek
|
Little boy
|
| Wysłana - 24 grudzień 2007 19:43 Usunięta przez Termitek za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
Winslow
|
|
Nie wiem sam, napewno jakbym byl z kims w zwiazku i ona wtedy by stracila pelnosprawnosc to raczej bym zostal.
I nie rozumiem jednego:
Czemu nie na wozku?? ja wolabym byc z ims na wozku czy bez konczyny niz z osoba uposledzona umyslowo.
Edit:
Chociaz na temat niepelnosprawnych mam swoje zdanie, ja je na innym forum wyglosilem to mi prokuratorem grozlil za propagowanie zakazanych tresci
Zmieniony przez - Winslow w dniu 2007-12-26 12:29:33 |
 |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
ja znam laske na wozku co pije, jara ziolo i zdradzila kolesia na imprezie nie chciala mi oddac kiedys 10 zl to jej grozilem ze jej opony poprzebijam.
|
|
wodór
|
|
opony...
 |
|