Autor |
"Czy jestem pedalem?" |
|
maciek17.
|
|
Wysłana - 15 październik 2006 20:08 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam, przejdzmy do sedna. Fizycznei pociagaja mnei tylko kobiety, nigdy nie marzylem nie chcialem ani nic z tych rzeczy o facecie. ( nawet jak lezelismy w 5 samcow na***anych w rowie to nic mi do glowy ze sprosnych rzeczy nie przyszlo, a tfu ). Czyli pociagaja mnie kobiety, mezczyzni ni ch*ja. Ale dlaczego pytam? Raz mnie dziewczyna bez zgody potraktowala wibratorem w tylek i mi sie spodobalo . Jak podczas stosunku, moja dziewczyna wlozy mi palec w tylek mam niewyobrazalnie inne, lepsze doznania - ale mi to pedalstwem smierdzi i mam dylemat moralny. Tak wiec, czy musze sie okreslac jako pedzio / bi ? ;/. Dodam iz nigdy nie chcialem / nie bede chcial poznac jakiegos pana nieco "blizej" .
to nie prowokacja, oczekuje normalnych odpowiedzi.
| |
|
 |
|
|
szy_mek
|
|
tak sie zaczyna |
 |
|
|
hallucyon
|
|
Okolice zwieracza zewnętrznego odbytu to bardzo wrażliwa sfera erogenna u wielu osób, tak kobiet jak i mężczyzn. W opisanej przez Ciebie sytuacji nie widzę żadnego powodu do zmartwień (jeśliby homoseksualizm miał być takim dla Ciebie).
Życzę miłych doznań łóżkowych .
Zmieniony przez - hallucyon w dniu 2006-10-15 20:13:31 |
Ekspert -
 |
|
|
slaweh
|
|
"moja dziewczyna wlozy mi palec w tylek mam niewyobrazalnie inne, lepsze doznania - ale mi to pedalstwem smierdzi" a nie śmierdziało czymś innym?
 |
|
|
100sek
|
|
nie jesteś pedałem. moze poprostu lubisz, troche inne rodzaje zabaw :P
z drugiej strony :P jak by ci jakis facet kiedys w tyłek zajechał szpadlem to
kto wie:P moze by ci sie spodobało :P a potem byscie sie kochali, i zyli dłuuugo i szcześliwie.
ale wątpie. |
 |
|
|
100sek
|
| Wysłana - 15 październik 2006 20:15 Usunięta przez slonce_m za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
maciek17.
|
|
predzej komus romana urwe niz dam sie przeorac, sama mysl przyprawia mnie o odruchy wymiotne i obrzydzenie
no ale jak w temacie - ;) |
 |
|
|
Sweet69
|
|
mi to pedalstwem nie śmierdzi, wielu panów lubi takie zabawy tylko sie nie przyznają bo im to pedalstwem śmierdzi.  |
Ekspert -
 |
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Moim zdaniem jeżeli Cię nie podniecają mężczyźni to nie jesteś homoseksualistą ani bi
|
|
maciek17.
|
|
to juz wrzuce do tematu - jakbyscie zareagowaly jakby wasz facet wyjechal z takim czyms?
bo mimo wszystko jak mam o tym mowic to czuje sie nieswojo |
 |
|
|
Sweet69
|
|
Jakby mój wyjechał z takim czymś to bym go pchała wibratorem
ale Ty chyba nie masz takiego problemu skoro Twoja laska pieści Cie paluszkiem???? he?
Zmieniony przez - Sweet69 w dniu 2006-10-15 20:38:46 |
Ekspert -
 |
|