Autor |
"Czy ktoś popiera hedonizm??" |
|
Frytaman
|
|
FORUM [łac.], prawo w dawnym procesie pol. sąd właściwy do rozstrzygnięcia danej sprawy; forum nobilium - sąd dla szlachty, gdzie sądzili wyłącznie deputaci szlacheccy (Trybunały Koronny i Litew. jako sądy apelacyjne od wyroków sądów ziemskich, grodzkich i podkomorskich), forum mixtum - gdy jedną ze stron był duchowny, sędziowie byli powoływani w połowie z deputatów duchownych, w połowie - ze szlacheckich.
Ja tylko podaje wlasna opinie i ocene osoby Gosi512. Po to jest forum dziewczyna pyta sie co o tym mysle to ja jej odpowiadam. I nie ma sie tutaj co burzyc za mocno. Prezprosilem MoDoW za to jedno slowo. SOG dla przedmowcy |
 |
|
|
duramen
|
jem tablety a one mn
|
|
troche kultury nie zaszkodzi
Specjalista -
 |
|
|
rejtas
|
|
a co "szmata" to takie chamskie, ja znam lepsze określenia bardziej wyraziste ...
|
|
Frytaman
|
|
|
|
nalbandian
|
|
prostytutka to zawód,ale KÓRVA to charakter |
 |
|
|
ANlA
|
|
A za co przepraszać modów? Coś im zrobiłeś/? Bo to raczej nie jakiegoś moda obraziłeś. Przy wyrażaniu własnej opinii troszkę kultury się przydaje, bo to jaka jest ta Twoja opinia swiadczy o Tobie.
|
Frytaman
|
|
^^ SOG nalbandian
Zmieniony przez - frytaman w dniu 2006-02-21 19:40:48 |
 |
|
|
Frytaman
|
|
Ale moim zdaniem moja opinia byla jak najbardziej trafna i jak widze wielu tutaj popiera ja... |
 |
|
|
MaxB
|
|
j/ANIA.. tez nie bardzo zgadzam sie z taka definicja hedonizmu
|
|
ANlA
|
|
Ja nie twierdzę, że działanie na kilka frontów jest czymś ok. Osobiście uważam, ze to świństwo i nie powinno się czegos takiego robić.
Chodzi mi o trzymanie języka na wodzy i zachowanie pewnych epitetów dla siebie, bo... niech każdy sobie żyje tak jak chce. Mnie to osobiście nie przeszkadza, ważne żebym ja żyła zgodnie ze swoimi zasadami.