Mam pewnego problema mianowicie mam na imie Olga i mam 17lat.Obecnie mam juz chlopaka od gdzies 5miesiecy.Juz nie jestem dziewica ale z tym obecnym chlopakiem sie jeszcze nie kochalam bo...I teraz wszystko wyjasnie w czym problem.Jak zerwalam z wczesniejszym chlopakiem to bylam nie zaspokojona seksualnie wiec kolezanka podpowiedziala mi zebym sie pobawila w wannie z prysznicem.Obecnie jestem od tego uzalezniona i musze przynajmniej raz dziennie sie wykapac:) Z obecnym partnerem sie nie kocham bo niestety ja wole prysznic od niego:P A to co on ze mna robi wogole mnie nie podnieca;/
I co mi radzicie?Jak mam z tym walczyc?
niezły hardcore, stałas sie niewolnica prysznicamusisz sie opanowac i pare dni mimo wszystko tego nie robic to potem bedzie Ci sie tak chciało ze jak Ci Twoj chłop ulzy to bedziesz zadowolona- tak mysle, bo jak nie to chyba przerabane
No musze chyba zaciagnac tego mojego chlopaka pod ten prysznic ale nigdy nie ma jak bo starzy sa w domu:( Ale on tez sie do tego zabiera strasznie chyba on tez nie ma ochoty na sex.