Autor |
"Czy op³aca siê kupiæ auto przy takim bud¿ecie?" |
|
shineonyou
|
|
Sry ale
|
shineonyou
|
|
Daj zdjêcie tej twojej ¶licznotki
Bo jeszcze nie widzialam
|
|
playman
|
|
Wole kasê na inne przyjemno¶ci wydawaæ
np. piwo
<3
|
|
matand
|
|
ja tez naprawiam jak potrzeba ale robie to starannie. i kase wole wydac na dobra naprawe a nie na termowizje do kratek nawiewowych alboinne klimowy³±czacze ktore producent juz i tak przewidzial
 |
|
|
Loya
|
|
kvrwa, jak mo¿e byæ w idealnym stanie samochód, który ma wytrzepane filtry
co do tematu, bo przez Thomyego znów odchodzi na bok, ja bym na Twoim miejscu szuka³ tego co znajdziesz w najlepszym stanie, a nie nastawia³ siê na jeden model. Seicento 1.1 jest ok, jak pyerdolnie w Ciebie Kamaz to nie wiem czy Punto zapewni tutaj du¿o wieksze bezpieczeñstwo... Punto 1.2 te¿ spoko, oba maj± ten plus ¿e niez³e s± blachy i niskie koszty eksploatacji. Bardzo tani w utrzymaniu bêdzie te¿ matiz i lanos, ale matizy gnij± wiêc nie polecam, lepiej lanos 1.5 8v + LPG. Nieg³upi jest te¿ Suzuki Swift 1.0 choæ urod± nie grzeszy, za to niezawodne auto. Podobnie nissan micra.
Jedna wa¿na rada - jak namierzysz fajne punto albo seicento na necie, to ZAPYERDALAJ po nie od razu bo z do¶wiadczenia wiem, ¿e punciaki schodz± jak ¶wie¿e bu³eczki. Jak szuka³em taniego wozid³a dla ¿ony sprzed nosa sprz±tnêli mi dwa, gdzie w obu wypadkach by³em umówiony wstêpnie na oglêdziny |
 |
|
|
uuu...
|
|
Wole kasê na inne przyjemno¶ci wydawaæ ni¿ na czê¶ci wymieniane niepotrzebnie ze sporym zapasem ja ka¿d± czê¶æ eksploatuje do granic mo¿liwo¶ci np. klocki wymieniam jak ju¿ tr± blachy a filtry wytrzepuje i wk³adam spowrotem. wole t± kasê wydac na co inne np. piwo ni¿ ostatni grosz ³adowaæ w auto
widze ze tomasz w formie
|
|
Thomy20
|
|
Jedna wa¿na rada - jak namierzysz fajne punto albo seicento na necie, to ZAPYERDALAJ po nie od razu bo z do¶wiadczenia wiem, ¿e punciaki schodz± jak ¶wie¿e bu³eczki
Ale pewnie nie ludzie z tego forum bo na forum fiaty s± znienawidzone
|
Loya
|
|
najpewniej handlarze Panie kolego |
 |
|
|
Thomy20
|
|
najpewniej handlarze Panie kolego
W±tpie ¿e handlarze siê interesuj± takimi autami, na tych autach za bardzo nie maj± pola do popisu
|
matand
|
|
a co maja miec pole do popisu skoro i tak wiêcej jak 30stowek nie wezm± po co takie cos dopieszczaæ, jak i tak kazdy wie chocby po roczniku czego sie spodziewac, tutaj nawet wypolerowanie koncowki wydechu nie pomoze choc fajnie to wyglada, ale kazdy wie ze 20minut roboty.
 |
|