FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemy¶lenia seks

∑ temat zosta³ odczytany 8855 razy ¬

ROZRYWKA | Motoryzacja
Czy op³aca siê kupiæ auto przy takim bud¿ecie? 
[powiadom znajomego]    
Autor "Czy op³aca siê kupiæ auto przy takim bud¿ecie?"   

Loya
 Wys³ana - 20 lipiec 2016 09:47      [zg³oszenie naruszenia]

Punto s± bardzo chodliwe, wiêc jak pojawi siê okazja kupiæ choæby 500 z³ poni¿ej ¶rednich cen na necie handlarz po lekkim odpicowaniu samochodu mo¿e spokojnie wyj¶æ 1.000 z³ do przodu, ma³o przy samochodzie na poziomie 5kz³?

Je¶li cz³owiek mówi mi, ¿e samochód mo¿na obejrzeæ popo³udniu, ja mówiê ok bêdê, a o 11-12 mam SMS, ¿e sprzedane, to dla mnie jest jasne, ¿e samochód ogarn±³ kto¶ kto doskonale zna realia i ¶miga w ciemno z hajsem po samochód

Zmieniony przez - Loya w dniu 2016-07-20 09:48:57

Neptas
 Wys³ana - 20 lipiec 2016 10:54      [zg³oszenie naruszenia]

zna realia i ¶miga w ciemno z hajsem po samochód

Zawsze siê chyba ¶miga z hajsem po auto, czy ¼le robiê?

Znawca -

matand
 Wys³ana - 20 lipiec 2016 11:15      [zg³oszenie naruszenia]

Tu loya siê zgodze ale ja mia³em na my¶li auta do 2 3tys.
np seicento za1900, to jak kupil handlarz za 1500 to ile by musia³ wsadziæ zeby porz±dek z tym zrobiæ? drugie tyle? nie op³aca siê.
co¶ tam dopie¶ci ale ma³ym nak³adem czyli ma³e "pole do popisu"

Gdy pu¶cisz 3-4 utworki nieznane, ludzie uciekaj± na ma³± salê...
wszyscy mówia nie nie, ja nie s³ucham disco-polo,
a znaj± s³owa. Ja sie pytam sk±d?

Loya
 Wys³ana - 20 lipiec 2016 14:55      [zg³oszenie naruszenia]

mo¿e nie znam realiów, ale ja zwykle jadê ogl±daæ samochód co najwy¿ej z zaliczk±, sprawdzam jego stan itp, a tu mia³em przypadki tego rodzaju, ¿e o godzinie 10:00 pojawia siê og³oszenie, dzwoniê umawiam siê na popo³udniu, za godzine SMS ¿e auto posz³o. Z tego co wiem, a sam raz sprzeda³em handlarzowi:), to tak w³a¶nie dzia³aj± - jest dobra okazja, cisn± na oglêdziny na ju¿, szybka weryfikacja bez mechaników itp i kupuj±

INSOMNIA
 Wys³ana - 20 lipiec 2016 16:45      [zg³oszenie naruszenia]

Tu loya siê zgodze ale ja mia³em na my¶li auta do 2 3tys.
np seicento za1900, to jak kupil handlarz za 1500 to ile by musia³ wsadziæ zeby porz±dek z tym zrobiæ? drugie tyle? nie op³aca siê.
co¶ tam dopie¶ci ale ma³ym nak³adem czyli ma³e "pole do popisu"

polerka koñcówki wydechu i np jeszcze na wkrêty umocuje blache z puszki makreli aby t³umik nie lata³ i sprzedaje ig³e

Thomy20
 Wys³ana - 20 lipiec 2016 21:36      [zg³oszenie naruszenia]

Ja 4 lata temu w nowy rok 1 stycznia jak ju¿ wytrze¼wia³em wieczorem otwar³em komputer i znalaz³em fajn± Astrê G. By³o to nowe og³oszenie bo o wielu miesiêcy ¶ledzi³em wszystkie og³oszenia Astr z mojej okolicy. Zadzwoni³em do go¶cia i umówi³em siê na drugi dzieñ zaraz po pracy. Na drugi dzieñ jak skoñczy³em pracê dzwonie do go¶cia ¿eby mu powiedzieæ ¿e jadê i ¿eby mi powiedzia³ gdzie mieszka a on mówi ¿e ju¿ sprzeda³.

Auto z silnikiem diesla a kierowca pizda

seba5700_2
KAPITAN BOMBA
 Wys³ana - 20 lipiec 2016 23:07      [zg³oszenie naruszenia]

Wszystko zalezy za ile ma sie auto. Ja mam samochod za 2/3 miesiecznych dochodow, wiec musialoby mnie po***ac, zeby cokolwiek przy nim recznie robic, bo to sie poprostu nie oplaca. Gdy dochody sa niskie, a auto drogie, mozna rzezbic jak Thommy.

Architekci to sobie w wielkiej p³ycie mogli najwy¿ej wzorek tynku wymy¶liæ.
To by³ konstrukcyjnie obliczony prefabrykat, tym siê zajmowali in¿ynierowie budowlani,
za PRL-u po specjalistycznych kierunkach.

INSOMNIA
 Wys³ana - 21 lipiec 2016 16:03      [zg³oszenie naruszenia]

No i kupiles bita, ktorej nikt nie sprzatnal.

Thomy20
 Wys³ana - 21 lipiec 2016 16:08      [zg³oszenie naruszenia]

Ja mam samochod za 2/3 miesiecznych dochodow, wiec musialoby mnie po***ac, zeby cokolwiek przy nim recznie robic, bo to sie poprostu nie oplaca

Mechanik te¿ skasuje i to sporo a masz pewno¶æ ¿e zrobi dobrze? tak wiêc naprawiaj±c samochód samemu jestem w stanie zaoszczêdziæ sporo pieniêdzy.

Auto z silnikiem diesla a kierowca pizda

matand
 Wys³ana - 21 lipiec 2016 17:05      [zg³oszenie naruszenia]

rozumiem wrzody na ¿o³±dku te¿ sam sobie naprawisz?
albo powa¿na usterkê elektroniczn± ktorej nie widac na oko ¿e kondensator wybuch³ te¿ zrobisz w urz±dzeniu?
plany domu te¿ sam i remont.
niejednego znam co wszystko robi³-tynki, malowanie, ¶cianke postawi , dach za³ata, ale jak przysz³o co do czego to tynkow±c dom przysz³a ekipa i wreszcie wygl±da to profesionalnie a nie takie ukleje dobre jes

Gdy pu¶cisz 3-4 utworki nieznane, ludzie uciekaj± na ma³± salê...
wszyscy mówia nie nie, ja nie s³ucham disco-polo,
a znaj± s³owa. Ja sie pytam sk±d?

[Powiadom mnie, je¶li kto¶ odpowie na ten artyku³.]

Odpowiedzi jest na 9 stron.   poprzednia | nastêpn±

Wybierz stronê:  
Przegl±d tygodnia

Czy op³aca siê kupiæ auto przy takim bud¿ecie?

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9