FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 1921 razy ¬

ROZRYWKA | Miłość
Czy postawić krok do przodu %-) 
[powiadom znajomego]    
Autor "Czy postawić krok do przodu %-)"   

Kamil_TPWC
 Wysłana - 23 luty 2009 00:35        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Siemano.. nie wiem za bardzo jak zaczac wiec napisze miej wiecej ocb.. od miejwiecej 2 lat nie mialem kobiety, znaczy sie nie bylem w zadnym zwiazku.. to w zasadzie byla moja pierwsza powazna milosc, ale widocznie nie spelnilem jej oczekiwan i odszedlismy od siebie w ****ziec.. potem dołek i takie pierdólki przez pewien okres czasu.. potem poznalem kilka nowych potencjalnych kandydatek ale ****a za kazdym razem bałem sie bardziej angazowac, co by nie bylo znowu ze sie zakocham i **** bombki trafi.. wiadomo zycie.. przechodzac do sedna sprawy, ostatnio coraz bardziej kreci mnie moja kolezanka, jest 4 lata mlodsza(dodam ze ja mam 20lat) .. jak na swój wiek jest bardzo dojrzała(kumata).. jesli jestesmy gdzies na imprezie w grupie znajomych .. walimy w gaz jest w cipke, za***iscie mi sie z nia dogaduje, wczoraj miedzy nami cos zaiskrzylo, ale jest maly problem, bo jak jestem z nia sam na sam to lapie mnie jakas *****ska blokada, rozmawiam z nia np. a nagle buum zacinam sie i nie wiem co mam mowic<sciana> ale to mysle ze efekt tego ze niechce powiedziec czegos co by jej nie urazic itp. przejdzie mi wiem .. boje sie angazowac dalej w zwiazku ale z drugiej strony lipa tak samemu egzystować.. brakuje tej drugiej połówki, co by sie przytulic do niej, pogadać, pomiziać.. i nie wiem czy zaryzykowac, w piatek ide na impreze, na ktorej ona tez bedzie i tak pomyslalem ze zagadam, powiem co czuje.. sadzac po rozmowach z nia, wiem ze ona tez cos do mnie ma.. co byscie mi doradzili, brać sie za nią czy sobie odpuscić ? ..
a moze wy byliscie w takiej sytuacji kiedys, ze baliscie sie angazowac a potem tego zalowaliscie itp. ? z góry dzieki za wypowiedzi..
moglem zrobic kilka bledow i niektore zdania moga nie miec sensu ale kierwa pozno jest i mi sie juz piepszy troche w bani.. takze rozumiecie sami..

marcin-ek
 Wysłana - 23 luty 2009 00:40      [zgłoszenie naruszenia]

żadnyych uczuć , omotaj małolate , wykorzystaj ze jestes starszy i masz wicej oleju , pokaż kto tu rządzi , niech wie !
za szybko chyba na te wyznawanie uczuć , to taka pułapka , a i tak jej nie wyczujesz i tak , nawet nie wiesz jak przebiegłe potrafią być takie małolaty .
ja tam nie mówie z e z tego nic nie bedzie , ja bym poczekał na rozwój sytuacji , jak bedziesz pewny na 100 % to ew. wtedy powiedz co czujesz , a teraz na co ? jak Ona cos czuje o Ciebie to będzie czuć i tez wytrzyma ten miesiąc czy dwa az sie lepiej poznacie - bez Twojego wyznawania uczuć .

Specjalista -

O losie
 Wysłana - 23 luty 2009 00:47      [zgłoszenie naruszenia]

kierwa co za temat.a wez pod uwage ze ona niby ze jest kumaatato jest niedojrzala i jak jej wyznasz milosc to sie zmarszczy i jej chusteczki wypadna ze stanika?

w deche jestem
albo w dwie dechy

Kamil_TPWC
 Wysłana - 23 luty 2009 00:55      [zgłoszenie naruszenia]

odnosnie tych uczuc to wiadomka ze nie powiem jej ze ja kocham .. tylko to ze mi na niej zalezy that's all ;p .. wiem ze sa przebiegle dlatego nie mam pewnosci czy sie angazowac bardziej.. znacznie lepiej mi sie dogaduje z mlodszymi dziewczynami, nie wiem czego tak jest.. piszesz Marcin zebym poczekal na rozwój sytuacji, tzn. na co mam czekać ? znam ją juz ze 2 lata, wiem jaka jest ;) znam jej charakter itp. jesli o to ci chodzi ;]

Kamil_TPWC
 Wysłana - 23 luty 2009 00:59      [zgłoszenie naruszenia]

O losie, o losie nie wiem jak jest w Twoim przypadku ale ja nie mowie po dniu zblizenia z laską ze ją kocham .. pozatym by mnie wysmiala jakbym wy***ał z takim tekstem.. tylko dwóm dupom wyznalem ze je kocham, starej i jednej kobiecie po miej wiecej 8 miesiacach bycia ze sobą.. nie mam 12stu lat i prosze o powazne podejscie do tematu mimo ze moze sie wydawac ze taki nie jest

Zmieniony przez - Kamil_TPWC w dniu 2009-02-23 00:59:19

O losie
 Wysłana - 23 luty 2009 01:00      [zgłoszenie naruszenia]

ja nie mowie ze kocham po jednym dniu.kocham ale to co kocham to piervole

w deche jestem
albo w dwie dechy

69Mlody69
 Wysłana - 23 luty 2009 04:21      [zgłoszenie naruszenia]

odszedlismy od siebie <- kolego nie sciemniaj, ze jest pozno etc. tylko przynaj, ze nie wiesz jak sie pewne slowa pisze poprawnie bo wtedy bedzie nam o wiele latwiej 16 letnia dziewczyna nie moze byc dojrzala (kumata) a tylko sprawia takie wrazenie(bez obrazy dla ins0 szesnastek) i przekonasz sie o tym z czasem. Rob jak uwazasz jednak ja wybralbym starsza

...Some Say I'm Goin' To Hell But I'm Already There...

Specjalista -

fenol_one
gdzie podpis? :(
 Wysłana - 23 luty 2009 06:46      [zgłoszenie naruszenia]

w takim wieku 4 lata to trochę za dużo, poza tym j/mlody jestem zdania że ona tylko stwarza pozory kumatej, Ty jesteś starszy, ona być może chce Ci zaimponować, nie wiem, kobiecy styl myślenia jest mi zupełnie obcy i niezrozumiały
wiem za to że panienki w tym wieku chcą mieć starszego od siebie chłopa

Lubię swoje przeciętne życie :-)
Pan Kierownik!

Specjalista -

Tex31
 Wysłana - 23 luty 2009 09:03      [zgłoszenie naruszenia]

Na początek proponuje mniej bluzg, i więcej ortografii, nie wiem jak innych ale mnie to razi. Co do tej panny to ja uważam ze 4 lata to w tym wieku jakas różnica jest, ale nie taka zeby sie zbytnio przejmować, ale jesli chcesz znac moje zdanie, to nawet jesli teraz bedzie Twoja lalą, to za 2 lata puści CIe w trąbę, 100%. Laski w wieku 18 l;at przeważnie odkrywaja świat.

Jeszcze mi tu niegrzeczny żółwik potrzebny

Ekspert -

spy.pl
 Wysłana - 23 luty 2009 09:09      [zgłoszenie naruszenia]

moze po prostu jestes gejem

a swoja droga 16 lat to juz nie takie glupie sa ludzie ;p, nie zaliczajmy ich do 13letnich dzieci

Zmieniony przez - spy.pl w dniu 2009-02-23 09:11:13

uuu...
 Wysłana - 23 luty 2009 09:33      [zgłoszenie naruszenia]

moze po prostu jestes gejem ... hahahahahaha

==PIZDA OGJEŃ KLAN==

HALA MADRID !!! WIELKI REAL MADRYT !!!!!!!!!!!

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Czy postawić krok do przodu %-)

Strony: 1 2