Autor |
"Czy to już koniec ?" |
|
Lunar
|
|
bo pewnie dzień wcześniej znaczył teren
 |
|
|
Persh
|
|
|
|
Ebons
|
|
Spozniles sie - co jesli ona jest Twoim przenaczeniem?  |
 |
|
|
zabusia862
|
|
pewnie ze sie odezwji do niej...bo byc moze ona mysli ze juz niechcesz sie z nia widziec...zaproponuj spotanie...powiedz ze chcesz naprawic wpadke..itd..jak sie nieodezwie to bedzie jasne ze juz nic niechce a ciebie nietraktowala serio...walcz o nią;)
|
Persh
|
|
Po kilku miesiącach , postanowiłem napisać zakończenie tej historii Zadzwoniłem do niej , tak jak radziliście. Umówiliśmy się na jakiś dzień (chyba weekend). W dniu spotkania napisała do mnie , że nie może się spotkać bo ma jakąś impreze rodzinną , o której wcześniej zapomniała mi powiedzieć. Niechętnie zgodziłem się na spotkanie w innym terminie , ale zgodziłem się. Umówiliśmy się na jakiś inny dzień - w dniu spotkania napisała że nie możemy się spotkać bo jest chora. Wiem , że każdemu się zdarza itd. Ale dla mnie było jasne że panienka leci w ****a. Już nawet niechciałem się z nią wiecej spotykać. Nie pisałem do niej. Około miesiąca później zaczęła do mnie puszczać sygnały , pisać smsy. Nie odpisałem jej. Pisała do mnie na gg , przepraszała i prosiła o spotkanie. Może po 2 miesiącach od spotkania , porozmawiałem z nią na gg , bo miałem dobry humor Niemiałem z nią kompletnie o czym rozmawiać. Opowiadała jedynie o szkole , o tym że ma złe oceny , że cały czas się uczy (bo musi je poprawić). Jak się okazało te złe oceny to 4 , które musi poprawić na 5. Wysłała mi foto - i ciesze się że się z nią wiecej nie spotkałem. Teraz po czasie sam się zastanawiam dlaczego chciałem się z nią spotkać jeszcze raz i po co założyłem ten temat. I myśle że chciałem się podbudować spotykając się z nią - wtedy nic mi się nie udawało , byłem podłamany a tu trafiła mi się dziewczyna której wydawało mi się że się podobam.
Ostatnio dostałem od niej tylko smsa , że ciągle o mnie myśli i chciałaby żebym wpadł do niej na Sylwestra.
Ja niezamierzam utrzymywać z nią kontaktu - nie podoba mi się i nie mamy żadnego tematu do rozmowy. Myśle że była to napewno najbrzydsza dziewczyna z jaką się spotkałem
I to byłby już koniec tej historii - dzięki za wszystkie odpowiedzi. |
 |
|
|
VidaL
|
|
|
|
pafiel_007
|
B O M B E K
|
|
|
|
ples
|
|
to w końcu Ty ją poznałes na czacie, czy w tej remizie?
czy przez tyle miesięcy cierpiałeś na jakąś pomroczność?
 |
|
|
kemesO
|
Analityk
|
|
Łap SoGa za (WRESZCIE KTOS...) wzięcie sobie do serca rad stąd.
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
oszukales przeznaczenie
a na powaznie, ja sie zawsze spozniam, a one potem mowia "przepraszam ze czekajac na ciebie stalam tylem do kierunku z ktorego nadchodziles", no ale ja mam AXE i paszport Polsatu.
|