Autor |
"Czy to normalne po amfetaminie ?" |
|
INSOMNIA
|
|
Wysłana - 1 sierpień 2004 21:03 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
3 dni temu brałem amfetamine, następnego dnia po zażyciu jej mam problem ze złapaniem pełnego oddechu... tzn. coś takiego jak bym chciał ziewnąć ale nie moge odrazu , mam takie uczucie jak bym nie mógł wziąść do końca pełnego oddechu... dopiero po kilku próbach udaje mi się go złapać, lecz po chwili znowu mnie to męczy. Czy to jest normalny objaw po tym środku ?
| |
|
 |
|
|
booe
|
biały miś
|
|
normalny, twój organizm poprostu tak reaguje. radze ci odpuścic prochy spidujące bo z tego co piszesz twoja tolerancja na nie nie jest za duza. od tego stanu co piszesz blisko do arytmii serca albo zapaści. ludzie zazwyczaj maja podobne objawy po np 3- dniówkach albo po dłuzszym braniu.
moze być tak ze sprzęt był****owy który ci dali, czasem i tak bywa, ale lepiej nie sprawdzaj czy to wina materiału |
Ekspert -
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
masz soga za pocieszenie mnie , a serca albo czegoś innego sobie nie uszkodziłem ? odrazu mowie że dawke wziwłem dosc sporą (6 kresek) |
 |
|
|
aMarcin
|
|
6 kresek, tylko jakich ?
kreska kresce nie rowna
|
booe
|
biały miś
|
|
przypuszczam że sprzęt miałeś zeniony z 50 na 50 także tak dużo tej fety nie było. po jednym razie to raczej serca sobie nie uszkodziłeś. |
Ekspert -
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
towar 100% pewny zadna podrobka ani mieszanka. Wzielem 6 kresek takich około 7-8 cm jedna. Nie mogłem spać całą noc i rano miałem prze***ane zejście i na uspokojenie wziełem 1 kreske ale juz o wiele mniejsza niz poprzednie. |
 |
|
|
booe
|
biały miś
|
|
haha a kto ci polecił kreskę na zejście? czy sprzęt był na 100% czysty to nie wiesz no chyba że koledzy przed imprą odszczypali od półkilowej kości w co wątpie. bedzie dobrze nie lecz nigdy spida spidem bo tylko pogarszasz sytuację |
Ekspert -
 |
|
|
aMarcin
|
|
|
|
bunchet
|
|
feta to chyba jednak syf
nie wiem czy warto tak cierpieć nastepnego dnia dla kilku godzin ...
Dla mnie to zejscie jest nie do wytrzymania , brak snu ...
poprostu jedna wielka lipa ... |
Specjalista -
 |
|
|
aMarcin
|
|
|
|
wally0
|
|
oprocz trudnosci ze zlapaniem oddechu przechodza dreczcze i sie czlowiek siny robi... rece i nogi zwlaszcza (z powodu niedokrwienia)... jadra tez kilka dni dochodza do siebie...
dlatego nie lubie amfy...
 |
|