Mam takie pytanie,otoz czy calowanie kobiet w reke w dzisiejszych czasach to nie wiem wstyd?A moze to zalezy od miejsca gdzie sie kobiete poznaje?Bardzo chetnie to robie a inni zawsze sie dziwnie patrza.
""Nastepny fifaraka sie znalazl, straznik teksasu ****a silesia figter i nieugiety prze ****""
[www.famewear.pl]
Jeśli nie całujesz w rękę każdej koleżanki spotkanej na drodze, a jedynie tą kobietę, która wpadła Ci w oko, to mi się pomysł bardzo podoba. Osobiście nie uważam tego za jakiś "obciach".
I just don't know what to do with myself.
Money for nothing and chicks for free.
mi całowanie w reke kojarzy się z 1, 2 LO kiedy to jedne kumpel na imprezkach biegał za dziewczynami na***any i całował je w ręce. Nie wiem może chciał sie od nich dobrać, jedyna szansa na kontakt z dziewczyną a może poprostu lubił fakt faktem nie to bawi
zalezy tez od sposobu w jaki kobieta podaje reke...
z reguly tylko starsze kobiety wiedza jak sie podaje reke do pocalunku wlasnie w nia, albo do uscisniecia...
jezeli kobieta podaje reke bardziej poziomo i unosi ja troche do gory - znaczy ze wlasnie prosi o pocalunek w reke...
tak mnie uczono kiedys tam...wiec chyba nic nie pomylilem
Dokładnie tak jest.To kobieta decyduje w jaki sposób pragnie byc przywitana.Całowanie w dłon jest obecnie powszechnie uważane za niehigieniczne i zasciankowe.Tylko w Polsce sie tak przyjeło, ze kobiete sie całuje w dłoń.
teraz coraz wiecej "panienek" podaje w ten sposob ręke,wlasnie tak poziomo tak jakby chciala byc pocalowana w nią ale niepodnosi jej go góry !nawet taka małolata neiwem chyba 16-17lat tak samo mi podala ręke (cgyba hją pogielo jak mysli ze ja pocaluje w ręke) chyba ze to jakas nowa moida podawania ręki ?