Sweet69-tylko zauważ jak bardzo jest to przedmiotowe trkatowanie kobiety.
Jak używanego przedmiotu. Chciałabys ,zeby Twój ukochany tak Cię traktował, jak coś co straciło na wartości? , bo ja nie!
ps Draculec-jak zwrócilam się bezpośrednio do Ciebie to odstawiłeś focha, baaaaardzo dojrzałe zachowanie, jak kompletny małolat.
Zmieniony przez - Miareczka w dniu 2006-10-12 09:05:17
Miareczka, ja nie mówie, ze nie ale sama wiesz jak jest... Niektórym w głowkach zakorzenił sie jakiś taki dziwny przesąd, ze jak nie dziewica to pewnie ****a, bo kto ją sprawdzi. Faceci jakoś tak ambitnie do tego czasami podchodzą, ze śmiać mi sie chce.
A co do mojego chłopaka, to odpowiadam: Nie, nie chciałabym zeby mnie tak traktował, a jaby tak robił to nie bylibyśmy tyle razem bo bym tego nie wytrzymała :)
A co wy tak z tym przedmiotowym traktowaniem. ****a, nie macie modniejszych sloganów? Co druga baba napierdala bez sensu o tym przedmiotowym traktowaniu... to już się staje nudne...
[www.facebook.com/olokk]
nie przyszło mu, bo napierdalacie non stop tysiące zdań i gdyby tego słuchac i brac pod uwagę to by czlowiek świra dostał
szczegolnie ze w 99% przypadkow to stwierdzenie jest żenujące
Zmieniony przez - VLAD.IV w dniu 2006-10-12 16:17:05
Hail Gods Of War
Chuja jest!
Zakompleksione baby zawsze będą narzekać, że facet traktuje przedmiotowo, bo patrzy na wygląd.
Przeruchane baby zawsze będą narzekać, że facet traktuje przedmiotowo, bo patrzy na to czy dziewica.
A ****a traktowanie baby jak przedmiot to mi się z pożyczeniem na wieczór kojarzy czy sprzedaniem za krate browara bardziej...
Nie rozumiecie, ****a, że ludzi się ceni według jakichś konkretnych kryteriów? I nie ma to nic wspólnego z "przedmiotowym traktowaniem", które to jest tylko durnowatym sloganem w kółko powtarzanym przez sfrustrowane, zakompleksione baby, by wytłumaczyć ich z dupy fochy...
W większości przypadków oczywiście, procentowo jak podał Vlad...
Osobiście jestem fanem myślenia, a nie napierdalania z dupy formułek...
[www.facebook.com/olokk]
A ****a traktowanie baby jak przedmiot to mi się z pożyczeniem na wieczór kojarzy czy sprzedaniem za krate browara bardziej... - to tez, ale przedmiotowe traktowanie to każde, kiedy są pomijane uczucia drugiej osoby
Nie rozumiecie, ****a, że ludzi się ceni według jakichś konkretnych kryteriów? - wyobraź sobie ze rozumiemy...
I nie ma to nic wspólnego z "przedmiotowym traktowaniem", - oczywiście, ze nie ma, i niepotrzebnie łączysz groch z kapustą...
które to jest tylko durnowatym sloganem w kółko powtarzanym przez sfrustrowane, zakompleksione baby, by wytłumaczyć ich z dupy fochy..
huja prawda, nie tylko zakompleksione baby czują sie traktowane przedmiotowo, to własnie kobiety świadome swojego ciała i lubiace je, czują sie przede wszystkim przedmiotowo traktowane, bo samczykowi jednemu czy drugiemu nie przyjdzie na myśl, ze oprócz ładnego opakowania laska ma jeszcze coś do powiedzenia.
Widać nie ma nic ciekawego do powiedzenia, skoro tego nie widać.
[www.facebook.com/olokk]