Witam,
Zależy mi na aparacie jak najmniejszym pod względem wielkości ale robiącym dobre zdjęcia
Na allegro wyczaiłem CANON POWERSHOT SX 700
Czy warto go kupić,prosze o opinie
Zależy mi na amatorskich zdjęciach od czasu do czasu jeżdże zwiedzać stadiony piłkarskie i robie zdjęcia żeby były dobrej jakości i wywoływać sobie do albumu
Pierwsze co mnie w tym aparacie zaciekawiło to właśnie jego wielkość czyli że jest mały no i duży zoom optyczny
Bardzo proszę o ocene czy warto go kupić czy może pozostać obecnie przy FUJIFILM z 5 krotnym zoomem optycznym
nie polecam.
jeśli miałbym kupić dobry mały aparat typu "cyfrówka" brałbym z wymienną optyką
są o wiele lepsze i o wiele lepsze parametry a w tej cenie co ten szit z Twojego linku można mieć takie właśnie o jakich piszę.
To jest tylko moja opinia. zajmuję się fotografią od czasu do czasu. Pracuję na sprzętach typy "lustrzanka".
Z doświadczenia wiem że co raz więcej osób a także fotografów zawodowych przechodzi na cienkie, małe kompakty z wymienną optyką. Zmniejsza to wagę sprzętu, którego trzeba nosić często od świtu do nocy.
Także wiem co mówię.
Jeżeli wchodzisz na stadiony podczas meczów i innych imprez to niestety regulaminy wszystkich obiektów sportowych zabraniają wnoszenia na obiekt aparatów fotograficznych z wymienną optyką.