Sprawdź ile procent masz tłuszczu Płeć: mężczyzna kobieta Obwód pasa (talii) w cm: Masa ciała w kg: sprawdź Wrzucamy deep house Pany i Baby o ile tu takie som. Zmieniony przez - insa w dniu 2011-09-18 10:33:56 ______________________________ Pozdrawią ~Imnz Isztwą
Obwód pasa (talii) w cm:
Masa ciała w kg:
sprawdź
Wrzucamy deep house Pany i Baby o ile tu takie som. Zmieniony przez - insa w dniu 2011-09-18 10:33:56 ______________________________ Pozdrawią ~Imnz Isztwą
^ Deer's Tears mnie roz******la, nie mam slow by opisać jak mozna cos takiego stworzyć! kvrwa ze nie moge ze zwyklego konta wrzucac, weszly by sogi :) Zmieniony przez - snikersowo w dniu 2011-09-18 11:54:15
_______________________________ Pozdrawią ~Imnz Isztwą
***any klasyk deep house, mam tego shita na winylu sprowadziłem go z niemiec
mniej lub bardziej deep, ale warte posłuchania Zmieniony przez - _Obi_ w dniu 2011-11-03 23:31:51
lubie takie jak ten pierwszy, ale musi byc sluchany na sprzecie, ktory ladnie ten groove zagra. _______________________________ Pozdrawią ~Imnz Isztwą
Akabu - Life is so strange (Deetron remix)
Emptyset feat Cornelius Harris - Altogether lost (Ripperton remix)
_______________________________ As long as we are flying, all this world ain't got no end
[soundcloud.com/aflow/moshic-evil-inclination-moshic] Zmieniony przez - Pitrekkk w dniu 2011-11-09 18:25:30 _______________________________ .