_______________________________ Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie dostarcza dowodu tego w słowach
Zmieniony przez - plemniki w dniu 2010-11-14 17:03:51
www.perpetualkid.com/productimages/lg2/MAGN-2117.jpg">]> Zmieniony przez - shinsei w dniu 2011-02-01 16:50:18 _______________________________ MOD MiU i Grafika Insomnia 2009 [kat-jot.daportfolio.com/]
kontynuując _______________________________ MOD MiU i Grafika Insomnia 2009 [kat-jot.daportfolio.com/]
czasem prosta rzecz potrafi całkowicie odmienić całość:) _______________________________ nie mów mi jak mam żyć bo za mnie nie umrzesz..
nie wiem za bardzo gdzie napisać, ale wiecie czy są okulary z aparatem fotograficznym wbudowanym w oprawkę?
made in Czech Republic ................................................................ Zmieniony przez - shinsei w dniu 2011-02-01 16:12:47 _______________________________ MOD MiU i Grafika Insomnia 2009 [kat-jot.daportfolio.com/]
sa z kamerka nie wiem jak z aparatem _______________________________ WybrzydzoSS....... nie dupiSS ""Nastepny fifaraka sie znalazl, straznik teksasu ****a silesia figter i nieugiety prze ****"" [www.famewear.pl]
_______________________________ MOD MiU i Grafika Insomnia 2009 [kat-jot.daportfolio.com/]
[allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=okulary+z+kamera] _______________________________ WybrzydzoSS....... nie dupiSS ""Nastepny fifaraka sie znalazl, straznik teksasu ****a silesia figter i nieugiety prze ****"" [www.famewear.pl]