świetny serial... najbardziej lubie 'podsumowania' na końcu mówione przez Mary Alice, a z bohaterek zdecydowanie najbardziej Bree i Lynette
ciekawa jestem czy wyemitują drugi sezon...
sog za temat
Zmieniony przez - MaDDLLeN w dniu 2006-01-28 23:17:20
ja rowniez najbardziej lubie Gabi
W USA jest emitowany 2 sezon, na razie powstało 13 odcinków, własnie 13 sciagam
Ja lubie najbardziej Bree i Gabrielle Susan mnie niesamowicie wkurza, taka idiotka, kompletnie nie umie zalatwic dobrze sprawy i ogolnie nie bardzo radzi sobie ze swoim zyciem A co myslicie o George'u
(aptekarz, 'przyjaciel' Bree) To dopiero jest typ
co do Susan zgadzam się, na poczatku ją lubiałam najbardziej jednak z czasem zaczęła mnie coraz bardziej wkurzać
Bree jest najlepsza jeszcze Marcia Cross świetnie ubarwia tą postać
Lynette ma fajne problemy i dlatego ją lubie ze nie potrafi sobie zabardzo z nimi radzic aczkolwiek jakoś jej to wychodzi w koncu
Gabrille jak dla mnie jest zbyt samolubna - raczej za nią nie przepadam chociaż akcja w ostatnim odcinku w sądzie - PIERWSZA KLASA hehe
aptekarza George'a nie lubie, jest nieźle zeschizowany, ale wprowadza 'jakiś' urok do serialu hehe
zreszta wg mnie kazdy ma cos w sobie w tym serialu takiego ze sie chce ogladac, sam serial ma fajny klimat - jest taki 'inny'