Autor |
"DNO Z PRACA !!" |
|
RzEzNiKoZ
|
|
Ja polecam mlodym z jako takim jezykiem, po liceum/technikum/zawodowce, chcacym liznac troche zycia, wyjechac na zachod (o ile maja widoki na prace/znajomych etc. bo w obecnym klimacie w ciemno to ).Pracujac tutaj podszlifowac jezyk i zapisac sie na studia wieczorowe.
Nic nie stoi na przeszkodzie, a zyje sie na pewno latwiej niz w PL. |
 |
|
|
nayyne
|
|
maximusie ... tak idealizujesz zachód. To całkiem zabawne :)
nic nie dzieje się bez przyczyny, nawet jeśli tam jest łatwiej żyć to przede wszystkim powinieneś wiedzieć dlaczego ( najlepiej z książki do historii)
I nie ma co pluć na PL że jest chvjowa, bo i tak z historycznego punktu widzenia CUD że w ogóle istnieje :>
Poza tym , nasz kraj to szkoła charakterów, tu nie ma miejsca dla słabych. Albo walczysz (choćby zapieprzając 16h dziennie) albo przegrywasz i nie masz nic.
a tak w ogóle to idź na studia.
|
minner
|
SZPIEG
|
|
Czyli wg Ciebie jak ktoś jest słaby i sobie nie radzi to najlepiej zagonić do obozu koncentracyjnego i zlikwidować ?? Trochę masz spojrzenie na świat jak Hitler.
To właśnie jest chore że Polska to kraj gdzie trzeba kraść, oszukiwać, kombinować żeby w ogóle jako tako żyć.
W normalnym kraju wykształceni ludzie zarabiają bardzo dużo, a Ci słabsi zarabiają na tyle żeby żyć na jako takim poziomie.
W Polsce ludzie z wykształceniem często, mają problem nawet z wyżyciem na jako takim poziomie..
|
Specjalista -
 |
|
|
nayyne
|
|
|
|
Mariins
|
|
Jaka tam wina Hitlera, jak przegrał wojnę to było wszystko cacy dostałiśmy fajne ziemie, Tyle że te ruskie pierdoły tutaj sie osadziły;/ Wszyscy gadają jedz na zachód a może lepiej na wschód:P Japonia-zapotrzebowanie na nauczycieli Angielskiego ( nie musisz znac japonskiego) Chiny zapotrzebowanie do kopalni. Somalia zapotrzebowanie na piratów:P Pakistan zapotrzebowanie na geologów, także czasem warto spojrzeć na wschód:D |
 |
|
|
oszolomy
|
|
Hehehehe,
Miriins - chyba ze dwa te sogacze CI podeśle...
DObre, dobre.
A tak na powaznie:
żeby zarobic na prawdę trzeba sie narobić i wiem o tym bardzo dobrze, ale studia tez sie BARDZO przydają, bo masz średnio od 3 do 5 lat, żeby i czegos się nauczyc i poznąć ludzi, z któych możesz sobie za kumpli wybrac tych, jtóym ufasz i byc może założysz z nimi w przyszłosci jakiś biznes.
A tyrać trzeba i tu i na zachodzie, tyle, że tu jestś u siebie, wśród swoich.
|
cytryna188
|
|
Jesli interesuje Cię zarobek w granicach 1400 - 5000zł miesięcznie, dzięki odbieraniu i wysyłaniu e-maili to skontaktuj sie ze mną, a wyjaśnię Ci wszystko. To uczciwa praca, której poświęcisz jedynie kilka godzin w tygodniu. Sam wypracujesz sobie swoją stawkę. Silna wola i chęć racy to Twój klucz do sukcesu. Ja spróbowałam i nie żałuję:) polecam
kontakt: gosiaczek188@op.pl
|
dr Vitamin
|
KRAKOWSKI BUC
|
|
Nikomu nie będę opier.alał fujary gosiaczku.
|
cytryna188
|
|
a czy ja o tym piszę?... Ciebie może i nie interesuje żeby zarobić, ale kilka osób innych tak. Ja oferuję pomoc i nie taką o jakiej Ty mówisz.
|
dr Vitamin
|
KRAKOWSKI BUC
|
|
Na umowę? Piszesz, że uczciwa
Zmieniony przez - dr Vitamin w dniu 2009-02-18 22:01:11