Autor |
"DNO Z PRACA !!" |
|
marcin-ek
|
|
|
|
minner
|
SZPIEG
|
|
|
|
pajaki dwa
|
|
Warszawie znajomy zarabia 20zl/h jako POMOCNIK zbrojeniowca(czy jak tam on sie nazywa) zakladajac ze dobrze trafil to mysle ze za te 14-15zl
W moim miescie pomocnik nie ma wiecej niz 8zł. |
 |
|
|
Mariins
|
|
taa ciekawe niby skąd zdobyć te dośw. Ja kurv.a zrobiłem prawko na ciężarówe i uj roboty nie ma , albo nigdzie nie ma przyjęć bo nikt sie nie zwalnia, a jak jest jakaś oferta pracy, to mówią no ale wie pan musiałby pan mieć z 3 -4 lata doświadczenia;/ to ja mu mówię że doświadczenie to u niego zdobędę a on kurva nie wie co odpowiedziec bo podstawówki nie zdał:P Dzisiaj byłem spytać się o pracę jako pakowacz pieczywa , niby w ofercie pisalo ze bez dośw, ja ide się pytać a ten h-uj pyta się ile mam doświadczenia a ja mówię ze 2 lata pracowałem a on że za mało , to ja do niego tak kur-va żeby pakować chleb trzeba mieć 10 lat dośw <idiota> A co do Anglii to kicha teraz;/ pracownik w pordukcji zarabia góra mówie góra 600F na miesiąc . Czy to dużo ocencie sami |
 |
|
|
erossi
|
|
jak moze zarabiac 600f ? chyba ze godzin mało.
 |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
|
|
Mariins
|
|
okolo 4.4 f na godzine w systemie 40 godzinnym na tydzień. no może nie 600 ale 650F. Mieszkanie do wynajęcia kosztuje od 500-600F i jest to mieszkanie w którym wygodnie mogą mieszkać 3 osoby (oczywiście może mieszkać i 5-6 osób ale wtedy nie jest za wesoło . jedzienie jest tanie ale wiekszosc zarcia do dupy szczególnie pieczywo. Ale i tak jest o wiele lepiej niz w Polsce . Trzeba bedzie tam wrócic:P |
 |
|
|
Andrzey
|
|
Nie pier.dolcie wszyscy glupot typu "tyś po liceum i chcesz zarabiac 1500zl? hahaha!"
Prawda jest taka ze jest to bardzo możliwe. WIĘKSZOSC (nie wszyscy) z was naczytała sie w onecie ile kto statystycznie zarabia a teraz zgrywają wielkich kozaków choć gówno wiedzą.
Autorze, twój problem to po prostu brak pomysłu na prace. Biurokracja? a alternatywa to widłak i magazyn w anglii? Przeciez to niebo i ziemia...
Moja rada - zakręć sie w gastronomii. W dobrych lokalach dobrze płacą, mozna łatwo zdobyć cenne doświadczenie.
|
Mariins
|
|
tylko nie przyjmą Go bez doświadczenia . hahahha:D |
 |
|
|
Andrzey
|
|
zdziwiłbys sie jak dziala gastronomia
niejeden po liceum potrafi wiecej jako kelner, barman, pomocnik kucharza niż jakiś absolwent technikum
Zmieniony przez - Andrzey w dniu 2009-02-11 14:45:08