FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 63228 razy ¬

ROZRYWKA | Praca
DNO Z PRACA !! 
[powiadom znajomego]    
Autor "DNO Z PRACA !!"   

marcin-ek
 Wysłana - 11 luty 2009 12:45      [zgłoszenie naruszenia]

ja jevbie maximus () ^
j/reszta, schodź na ziemie czem prendzy i jak dostaniesz prace za 1000 zł to się na nią rzucaj jak na tanią dzifke . A jak będzie to dodatkowo praca w biurze [ w ciepłym , nic nie robienie , siedzenie na necie i picie kawki] to bierz i nie wymyslaj tym bardziej . Tu jest Polska , nie ma lekkko . Chcesz robic w biurze bez dośw. ? . Oczywiście .
Jest fala zwolnień , bierz co Ci wpadnie w rece . Takie czasy , nie ma co wybrzydzać .

A co do zagranicy , kasa większa , ale coś kosztem czegoś . I na miliard procent założe sie ze nie tak sobie wyobrazasz prace zagranicą jaka naprawde jest . To tez nie jest hop siup dajcie mi 2 k euro na reke . Zakurviasz jak robol , jestes nie u siebie = nie jestes traktowany jak obywatel danego kraju .
Nie jest piękne te życie po liceum jak sobie je wyobrażałeś

Specjalista -

minner
SZPIEG
 Wysłana - 11 luty 2009 13:41      [zgłoszenie naruszenia]

Przykra sprawa maximus, ale ktoś musi yebać za 1500 zł żeby szef tej firmy miał na paliwo i dzifki

Róznica między PL a UK:

- w PL robol wegetuje , a kierownicy, dyrektorzy żyją na normalnym poziomie.

- w UK robola stać na normalne życie, a kierowników, dyrektorów stać na zmianę mercedesa 2 razy do roku i wakacje na karaibach.

Bycie robolem w PL to niestety porażka, i nie *******cie też chłopakowi że w UK pomiatają polakami, bo i zdarza się że w PL pomiata się pracownikami jak dzifkami na ulicy, więc też przestańcie pierrdolić jaki to u nas raj.

Tyle kurvva w temacie

"Only the deads will see the end of war"
MODERATOR MILITARIÓW od 2007 :-)
INSOMNIA 2013

Specjalista -

pajaki dwa
 Wysłana - 11 luty 2009 14:12      [zgłoszenie naruszenia]

Warszawie znajomy zarabia 20zl/h jako POMOCNIK zbrojeniowca(czy jak tam on sie nazywa) zakladajac ze dobrze trafil to mysle ze za te 14-15zl

W moim miescie pomocnik nie ma wiecej niz 8zł.

Mariins
 Wysłana - 11 luty 2009 14:16      [zgłoszenie naruszenia]

taa ciekawe niby skąd zdobyć te dośw. Ja kurv.a zrobiłem prawko na ciężarówe i uj roboty nie ma , albo nigdzie nie ma przyjęć bo nikt sie nie zwalnia, a jak jest jakaś oferta pracy, to mówią no ale wie pan musiałby pan mieć z 3 -4 lata doświadczenia;/ to ja mu mówię że doświadczenie to u niego zdobędę a on kurva nie wie co odpowiedziec bo podstawówki nie zdał:P Dzisiaj byłem spytać się o pracę jako pakowacz pieczywa , niby w ofercie pisalo ze bez dośw, ja ide się pytać a ten h-uj pyta się ile mam doświadczenia a ja mówię ze 2 lata pracowałem a on że za mało , to ja do niego tak kur-va żeby pakować chleb trzeba mieć 10 lat dośw <idiota> A co do Anglii to kicha teraz;/ pracownik w pordukcji zarabia góra mówie góra 600F na miesiąc . Czy to dużo ocencie sami

erossi
 Wysłana - 11 luty 2009 14:23      [zgłoszenie naruszenia]

jak moze zarabiac 600f ? chyba ze godzin mało.

Idę ulicami, gapiąc się na panny hoże
Czarne płaszcze, czarne rury no i czarne Roshe
Rozbity iPhone 6, choć zarabia marne grosze

Klejcun
Win Dizel
 Wysłana - 11 luty 2009 14:29      [zgłoszenie naruszenia]

To jest najwieksze kuriozum, jesli chodzi o doswiadczenie, to wiadomo nie od dzis. Najlepiej zebys byl w wieku 20 lat i mial 30 lat doswiadczemia w danym zawodzie To jest schizofrenia rynku pracy, kazdy chce miec pracownika z doswiadczeniem, a nikt nie chce tego doswiadczenia dac. To jest jak z laskami, kazda chce miec doswiadczonego faceta w lozku, a prawiczki won

Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.

Znawca -

Mariins
 Wysłana - 11 luty 2009 14:32      [zgłoszenie naruszenia]

okolo 4.4 f na godzine w systemie 40 godzinnym na tydzień. no może nie 600 ale 650F. Mieszkanie do wynajęcia kosztuje od 500-600F i jest to mieszkanie w którym wygodnie mogą mieszkać 3 osoby (oczywiście może mieszkać i 5-6 osób ale wtedy nie jest za wesoło . jedzienie jest tanie ale wiekszosc zarcia do dupy szczególnie pieczywo. Ale i tak jest o wiele lepiej niz w Polsce . Trzeba bedzie tam wrócic:P

Andrzey
 Wysłana - 11 luty 2009 14:36      [zgłoszenie naruszenia]

Nie pier.dolcie wszyscy glupot typu "tyś po liceum i chcesz zarabiac 1500zl? hahaha!"
Prawda jest taka ze jest to bardzo możliwe. WIĘKSZOSC (nie wszyscy) z was naczytała sie w onecie ile kto statystycznie zarabia a teraz zgrywają wielkich kozaków choć gówno wiedzą.
Autorze, twój problem to po prostu brak pomysłu na prace. Biurokracja? a alternatywa to widłak i magazyn w anglii? Przeciez to niebo i ziemia...
Moja rada - zakręć sie w gastronomii. W dobrych lokalach dobrze płacą, mozna łatwo zdobyć cenne doświadczenie.

:-)

Mariins
 Wysłana - 11 luty 2009 14:40      [zgłoszenie naruszenia]

tylko nie przyjmą Go bez doświadczenia . hahahha:D

Andrzey
 Wysłana - 11 luty 2009 14:42      [zgłoszenie naruszenia]

zdziwiłbys sie jak dziala gastronomia
niejeden po liceum potrafi wiecej jako kelner, barman, pomocnik kucharza niż jakiś absolwent technikum

Zmieniony przez - Andrzey w dniu 2009-02-11 14:45:08

:-)

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 38 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

DNO Z PRACA !!

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38