^Świetny doping WKS-u. Śląsk - Lech Łęczna - Górnik - mowa przyśpiewka Torcida Split: Sampdoria - Hajduk Banik dymi Pribramie.
kompilacja, ktora wpadla mi ostatnio w oko (dobry wariat w 00:12 ) PS. ta nowa przyspiewka KSG za***ista Zmieniony przez - Kozakov w dniu 2010-07-22 19:45:11 _______________________________ Wyjazd rzecz święta! Ave Silesia
jakie bydło chodzilo mi o te burdy z poprzedniej strony zresztą z tej też Zmieniony przez - Maciek989 w dniu 2010-07-22 19:56:33 _______________________________ [www.erowpadka.pl]
Maciek w tym dziale nie rozmawiamy o aspektach chuligańskich. Tylko filmy opraw, dopingu i bijatyk z komentarzami dwóch wymienioych najpierw Jadymy dalej. Mam nadzieję, że ten temat, który ma olbrzymi potencjał, w końcu ruszy na pełnej. Zenit St. Petersburg jedzie na puchar z Dynamem U nas takie klimaty tylko w Świnoujściu, chociaz kiedyś Legia chciała do Płocka popłynąc Wisłą # Zmieniony przez - Czorny90 w dniu 2010-07-22 20:02:24
nie ma problemu to i ja pozwolę sobie cos wkleic mam nadzieje ze nie bylo _______________________________ [www.erowpadka.pl]
co to jest za piosneka w tle ??
Within Temptation - Memories czy jakos tak
Superpuchar - Dinamo - Hajduk
w 25s ładne pjerdolnięcie Cztery największe ekipy na bałkanach: Delije Grobari Torcida Bad Blue Boys