Serbia poszalała w Genui. Serbska reprezentacja moze zostac wykluczona co jest na pewno złą informacją dla Euro 2012, Serbowie sa bowiem bardzo wiernymi fanatykami Wkurzały niektóre opinie mediów, w ktorych dziennikarze uważali, ze została spalona flaga Kosowa (naprawde spalono flage Albanii), mowiono o nienawisci Serbów do Kosowa (ja *******e ).
Polonier, chvja rozyebali, siatka i boczne ogrodzenie sektora troche poszlo, do tego race na boisko i wija na miescie.
Widocznie wszedzie jest ten sam poziom dziennikarstwa.
Na zalaczonym filmiku tylko Süd Tribune (Poludniowa trybuna.. czyli trybuna najwierniejszych kibicow!)
Nawet ten filmik nie oddaje rzeczywistosci co sie dzieje na tym stadionie.. Kibice BVB najlepszymi kibicami!!
NUR DER BVB !!
ps. jesli ktos kiedys by byl na meczyku to mozna skoczyc takze na browarka przed... jakby jakies pytania to walic.. ja z Dortmundu, takze bezproblemowo odpowiem
Jak tam z wyjazdami w bundeslidze? Widziałem sporo fot, miedzy innymi tez BvB i na wyjazdach czasem liczby niezłe. Jeździsz w ogóle na mecze wyjazdowe? Jakie kary za piro, jak z zakazami dla kibiców itd? A i wypisz wazniejsze zgody w Reich uwzględniając ekipy z wschodu jak Drezno np
Zmieniony przez - Czorny90 w dniu 2010-10-19 02:03:25