Autor |
"Daaawno Mnie Tu Nie Było... ;-)" |
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
|
|
Maestr0
|
|
Dee-Jay: Nie jestem pakerem, przynajmniej się za takiego nie uważam, zresztą zobaczysz po zdjęciach, w przeszłości pływałem i wiem jak wyglądają dobrze zbudowane plecy.
Twoje odstają od reszty twojej sylwetki...
Zmieniony przez - Maestr0 w dniu 2009-12-11 00:23:36
|
|
Dee-Jay
|
|
spoko,ja napisalem ogolnie, ze czasmi ludzie ktorzy zwracaja uwage na rozne rzeczy, nie maja nic orpocz teoretycznej wiedzy. a ja nie lubie z teoretykami dyskutowac czyli mowiac prostym jezykiem z podworka,jak masz wieksze/lepsze plecy ode mnie to znaczy ze wedle moich "zasad" masz prawo do napisania ze moje sa*****owe i w druga strone tez to dziala. nigdy nie krytykuje kogos kto wyglada lepiej niz ja, tak samo nie poprawiam nikogo z ciwczaych na silowni. jak widze 50kg chlopaka ktory robie sobi krzywde to podchodze i mowie mu grzecznie co zle robi i jak powninen. natomiast nie moge z ludziktorzy mnie poprawiaja mowiac np ze siadam za gleboko, mam za szeroko nogi czy cos a sami maja nogi jak patyczki. tak apropo plywakow to kiedys wlasnie sie klocilem z gosciem plywakiem, taki po 30stce w sumie ktory robil przysiad na suwnicy ,maja jedna noge prawie przy drugiej ze sie kolnami dotykaly , mial proste nogi i byl tak wsuniety pod suwnice ze jak przysiadal to prawie lamal sie na pol z 80kg na plecach a jego plecy i kolana wrecz wolaly o pomoc, podszedlem grzecznie mu powiedzialem zeby stanal szerzej, wzial stopy na zewnatrz, wyszedl troche itd. to on stwierdzil ze jest plywakiem i tak robi bo to mu pomaga przy nawrotach jak sie odbija od basenu powiedzialem "ahaa no to ok, fajnie" i poszeldem
edit: i gdybym mial powiedziec ze cos odstaje od mojej sylwetki to bylyby to na pewno rece, ktore od lat sa najrosza partia u mnie
Zmieniony przez - Dee-Jay w dniu 2009-12-11 00:27:39
 |
|
|
chłopek
|
|
"...a ja nie lubie z teoretykami dyskutowac"
jeszcze parę lat temu modami i doradcami w dopingu na sfd byli prawie sami teoretycy
na szczęście wiedzę mieli dość dużą
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
jeszcze parę lat temu modami i doradcami w dopingu na sfd byli prawie sami teoretycy
u mnie na odwrot
|
|
mleqs
|
mleko
|
|
^ dobry avek
Ekspert -
 |
|
|
Dee-Jay
|
|
|
|
Karo0oL
|
|
O kurva, niezła metamorfoza widoczna na tych zdjęciach parę stron wcześniej. Sog się należy, nie ma co!
|
|
OloKK
|
Dżony Dep
|
|
Poszedł Klejcunowi.
D-j, masz w profilu podobne zdjęcie do mojego jakiegoś sprzed pięciu lat. Też miałem fazę na napinkę przed lustrami w sraczu
Zmieniony przez - OloKK w dniu 2009-12-11 14:20:24
[www.facebook.com/olokk] |
Ekspert -
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
teraz niby nie masz ? |
 |
|