Autor |
"Delikatna osobowsc moderatorska." |
|
trib_ban
|
|
Wysłana - 9 sierpień 2014 18:22 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
INSOMNIA
|
|
Wypowiedziałem się w temacie, wiec wypowiadam się i tu - IMO ban do zdjęcia. |
 |
|
|
zbys
|
Elektronika
|
|
Troche dlugi ten ban.
Ale ostrzezenie sie nalezalo.
 |
|
|
trib_ban
|
|
Widzisz Zbysiu, ja tu bylem moderatorem pare lat, ale nawet pomijajac ta kwestie, i tak swiadczy to o poziomie kopta, wojujacego ateusza . Swoja droga nie ustosunkowal sie w ogole do merytoryki we wczesniejszym poscie, tylko zatrzymal sie na pierwszym zdaniu chyba%). Tak czy siak, wlosow z glowy rwac nie zamierzam, bardziej sie usmiecham pod wasem. |
 |
|
|
kopt
|
Diabeł
|
|
Odpowiedziałem Donowi w temacie. Oto uzasadnienie:
Wg mnie dyskusje w stylu:
- jaki ty jesteś głupi
- a ty głupszy
- nie bo ty
prowadzą do kompletnej degeneracji dyskursu i jest to totalna piaskownica. Bana nie zdejmę, dzieciak tydzień przeżyje. Chcesz Don to zdejmuj jak Cię dupa boli z tego powodu.
Zmieniony przez - kopt w dniu 2014-08-09 19:38:28
|
|
trib_ban
|
|
|
|
kopt
|
Diabeł
|
|
Nie będę się z Tobą kłócił. Zachowujesz się jak dzieciak, to dostajesz klapsa. Tydzień przeżyjesz synek, chyba że Cię koledzy odbanują. Ja nie widze podstaw.
|
|
trib_ban
|
|
|
|
kopt
|
Diabeł
|
|
Nie muszę się chyba ustosunkowywać do Twoich wypocin, które nazywasz górnolotnie argumentami, skoro inni to za mnie zrobili. "Jak taki jestes przekonany o slusznosci swojej tezy to polecam Ci publicznie zaczac glosic krytyke islamu badz judaizmu". Do tego mam się odnieść??? Ślepy zobaczyłby jak się odnoszę do islamu czy judaizmu. Masz w moim dziale i newsy z życia islamu i z wyznań wszelakich. Zresztą równie dobrze mógłbyś powiedzieć, że jak jestem taki mądry to niech publicznie skrytykuję budowę silnika hondy civic. Gadasz od rzeczy, więc nie chce mi się komentować.
Bana dostałeś za totalną dziecinadę. Aż wstyd, że 30 letni facet zaczyna dyskusję od słów "jaki ty jesteś głupi". Jesteś dorosły - jak twierdzisz - więc nie wpadaj w histerię, że przez tydzień popiszesz z bankonta, tylko przemyśl sposób dyskusji, ot i cała sprawa. Ja nic do Ciebie nie mam, nie interesują mnie Twoje poglądy, możesz mieć jakie chcesz. Dla mnie temat wyjaśniony i zamknięty.
|
|
trib_ban
|
|
Ja Ci daje przyklad, ze chrzescijanskie manifestacje, czy wyklady mozna bezkarnie przerywac wyrywajac sprzety prowadzacym, natomiast surowo karane (nawet aresztem) jest skandowanie okrzykow na przemowieniu ateistycznego eks-ubowca. Ale wiem, to zaden przyklad i dziecinada. Faktycznie EOT. |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Ban dla moda za złe banowanie. |
 |
|