Autor |
"Delirium" |
|
fakenszit
|
|
Wysłana - 1 luty 2010 08:55 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Jestem alkoholikiem, takim, ktory moze nie pic pare tygodni, ale jak zacznie to sie ciagnie pare dni. Juz mam takie stany, ze moj kac nie jest do konca normalny. Mam shizy ze zaraz sie udusze, odczuwam cos na plecach, haluny sluchowe i wzrokowe, nawet przy zaknietych oczach. Najgorsze sa te shizy na kacu, nie moge pic na imprezach duzo, po kolejny dzien to meczarnia. Przez parenascie godz. nonstop mam wrazenie ze sie udusze i pilnuje swego oddechu :( macie jakies recepty na kaca ?
 |
|
|
fakenszit
|
|
Dodam, ze nie chce konczyc definitywnie z piciem, takze darujcie sobie komentarze typu: "nie pij" bo to bedzie zal.pl i bede ignorowac takie komenty. Prosze o rady jak zwalczac kaca.
PS: melisa pomaga, ale troszeczke
|
fakenszit
|
|
najgorsze jest to ze dzisiaj przezywam sredniego kaca, mam schizki z duszeniem ale staram sie zwalczac czytajac forumy, mam tylko 90 dokladnie groszy wiec nie mam nawet na piwo zeby zwalczyc kaca :( a moja laska jest w robocie i bedzie o 15:00 ale mam lipe :(
|
fakenszit
|
|
prosze was piszcie w tym temacie, pomozcie mi
|
Kisielu
|
|
|
|
fakenszit
|
|
Ok bede edytowac. Moglbys sie wypowiedziec cos w moim temacie? Miales takie doswiadczenia?
|
Kisielu
|
|
Ale co ja mam Ci powiedzieć?
Kac to kac.. zjedz jakiś ciepły rosół i zdychaj dalej |
Znawca -
 |
|
|
fakenszit
|
|
A wlasnie i tu obalam mit forumowicxze. Rosół tak na prawde gowno pomaga, nic a nic.
Ja staram sie lagodzic kaca w taki sposob jak teraz, czyli jestem na forum czytam pisze zeby zapomniec o oddechu. Nie ma szans zebym zasnal, najgorsze jest to ze dzisiaj nie mam kasy :( mam tylko 90 groszy
Jeszcze jedno, nie wiem czym jest to spowodowane, ale mnie kaca trzyma niepelne 2 dni, czyli dosc dlugo niestety.
Czuje ze psychika wymieka i za jakis czas bede musial odejsc na emeryture, zeby nie wyladowac w wariatkowie.
Zmieniony przez - fakenszit w dniu 2010-02-01 09:28:35
|
Alkofather
|
|
jak dla mnie to słaby jesteś a nie alkoholik
temat do usunięcia
wiesz ze alkohol Ci szkodzi ale chcesz dalej pic na przekór nie będę Ci doradzał bo i po co?
męcz się***** mnie to obchodzi tylko edytuj posty jak pisał Kisielu
miałem podobnie do Ciebie nie piłem 3-4tyg ale jak poleciałem to 2miesiące wóda non stop i wiesz co gdy poszedłem do pracy skończyło się bo po prostu nie miałem czasu ani okazji, wiem że rano mam wstać i tyle
pewnie masz za dużo czasu, zmień to a problem zniknie
Specjalista -
 |
|
|
fakenszit
|
|
Zeby nie bylo, to ja pracuje. Powiedz mi, czy miales jazdy z oddychaniem? Bo mowisz, ze miales podobnie. Jak sobie z tym radziles. Najgorsze jest to, ze ja wiem, ze jest to shiz ale takiego typu teksty mi nie pomagaja. I masz racje, cianka dupa w piciu jestem skoro takie rzeczy mna pomiataja.
|
Kisielu
|
|
|