Autor |
"Denerwujace pikanie" |
|
Trique
|
|
Thomy czego bym nie napisał, i tak będziesz wpierał,że Astra G 1.6 LPG bita z każdej strony gdzie tylko drzwi były malowane bo nic innego do malowania się nie nadawało to idealne auto a E46 to szczyt luksusu, więc polemika z Tobą nie ma sensu.
|
|
matand
|
|
To tak jakby wszyscy mieli chodzić w sztruksowych spodniach i tylko one że niby są najlepsze.
Bo tak
 |
|
|
T_E_O
|
|
A ja bym proponował dać temu błaznowi (Tomi) stałke na IP bo każdy temat w motoryzacji kończy się gównianymi wywodami na temat wyższości Astry nad resztą pojazdów i ogólnym propagowaniem druciarstwa. Już się rzygać chce  |
 |
|
|
pitbull91
|
|
^
jestem za.
|
|
andrzejpan
|
OJCIEC
|
|
Jestem przeciw. Ja czytam z przyczaji tematy w 3 działach motoryzacyjnych tylko ze względu na Tomka i kisne niemiłosiernie. To zabije i tak mocno kulawe forum. A porady ekspertów czytam na innych forach.
|
uuu...
|
|
j/w
|
|
T_E_O
|
|
Tylko, że tu nie chodzi o porady ekspertów, od tego są inne fora. Chodzi o to ze nie można pogadać nawet na luźne tematy w motoryzacji bo ten troll musi swoje trzy grosze dorzucić. Pięć czy dziesięć takich postów można potraktować jako trolling (może i śmieszny), ale setny z kolei staje się już z lekka żenujący i wychodzi na to, że gość ma taki sposób bycia. Takie *******enie w kolko o tym samym zniechęca do pisania w tym dziale. Jeżeli by go nie było to można by się pokusić o fachowe rady bo userów znających się na motoryzacji na inso nie brakuje, a obecnie jest jak jest, mamy trolla który wywołuje dałnobójki i zakłada dębowe klocki hamulcowe do Opla.
Zmieniony przez - T_E_O w dniu 2016-04-19 20:57:53 |
 |
|
|
Thomy20
|
|
Problem jest taki że forum umiera, coraz mniej postów średnio jeden post na dwa tygodnie więc sami widzicie jak tu jest.
|
Loya
|
|
Boski skad jesteś? W Sosnowcu działa gość, który dobrze ogarnia MB, z tego co wiem robi m.in. kłopotliwe SBC w tym modelu |
 |
|
|
Thomy20
|
|
Boski skad jesteś? W Sosnowcu działa gość, który dobrze ogarnia MB, z tego co wiem robi m.in. kłopotliwe SBC w tym modelu
Niestety Boski nie ma paszportu