FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 769 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ROZRYWKA | Zjawiska niewyjaśnione
Deszcz Krwi 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Deszcz Krwi"   

Draiks
 Wysłana - 24 grudzień 2009 14:28        | zgłoś naruszenie regulaminu

DESZCZ KRWI

15 maja 1890 roku czerwony deszcz spadl na Messignadi w Kalabrii. Tym razem nie chodzilo o substancje podobna do krwi, ale prawdziwa krew, scisle biorac krew ptasia, co stwierdzila wloska sluzba meteorologiczna. W artykule na temat, zamieszczonym w numerze 35/104 "Popular Science News", meteorologowie wyrazili przypuszczenie, ze burza mogla roztrzaskac stado ptaków. Niestety, notatek tychze meteorologów wynika, ze panowala wtedy bezwietrzna pogoda. Pominieto równiez milczeniem kwestie, gdzie sie podzialy ptasie trupy, z których mósialaby pochodzic ta krew.
Kilkadziesiat lat wczesniej, 17 sierpnia 1841 roku kolorowym robotnikom na plantacji tytoniu przeszkodzil w pracy czerwony deszcz. Wielkie, ciemnoczerwone krople uderzaly z pluskiem w liscie tytoniu. Przerazeni robotnicy sprowadzili plantatora i niejakiego profesora Troosta, którzy stwierdzili, ze pole jest pokryte cuchnacymi strzepami o wymiarach od osmiu do dziesieciu centymetrów. W artukule zamieszczonym w "American Journal of Science" z pa?dziernika 1841 r. profesor Troost zidentyfikowal te makabryczne znaleziska jako tkanke miesniowa i tluszcz zwierzecy.
9 sierpnia 1869 roku setki kilogramów postrzepionych kawalków miesa spadly na teren farmy Hudston w Los Nietos (Kalifornia). Przypominaly one, choc zabrzmi to makabrycznie, sznycle dla olbrzymów. Wielkosc poszczególnych kawalków wahala sie od wielkosci monety jednodolarowej do wielkosci dloni. ?wiadkowie mówili, ze mieso bylo calkiem swierze, jednak szybko zaczelo sie psuc. Sprawa nie do wyjasnienia, nawet sprzysiezeniem wsród Murzynów.
Podobny widok ukazal sie 3 marca 1876 roku oczom mieszkanców w Bath County (Kentucky). Wedlug notatek sporzadzonych przez pracowników college'u w Lexington badajacych te sprawe, spadlo wtedy z nieba chyba z pól wagonu swierzego miesa, starannie pokrojonego w paski (wiele jeszcze z krwia), pokrywajac pogórkowaty teren. Strzepki miesa opadaly w obecnosci wielu swiadków, którzy poza tym niczego nie widzieli. To zatrwazajace zdarzenie nie doczekalo sie wyjasnienia.
14 sierpnia 1819 roku w ogródku przed domem w miejscowosci Amherst znaleziono kulisty twór zbudowany z substancji, która okreslono jako "inna od wszystkiego, co ludzie kiedykolwiek widzieli". Obiekt ten mial forme balonu, srednice okolo 20 cm. oraz 2,5 cm. grubosci. Kiedy zdjeto cienka skórke, ukazala sie warstwa o konsystencji miekkiego mydla i kolorze skóry. Dookola rozszedl sie obrzydliwy, duszacy odór. Po kilku minutach kula ta przybrala ciemny kolor przypominajacy krew i rozplynela sie. Cokolwiek tam nad chmurami dokonuje wyczynów, o których wolelibysmy nie wiedziec zbyt wiele, to nie omija równiez, jak sie zdaje, innych zakatków naszej planety.

gothic666
Elfen Lied
 Wysłana - 24 grudzień 2009 15:56      [zgłoszenie naruszenia]

ale bajki

GNICIE BRODA
Grupa Terespolska
RANGA: Brodziarz
[http://www.insomnia.pl/Grupa_terespolska-t640987.html]

zdziro2
 Wysłana - 28 grudzień 2009 01:54      [zgłoszenie naruszenia]

stary to nie sa bajki!!!

;-)

YoungBuck
 Wysłana - 28 grudzień 2009 10:40      [zgłoszenie naruszenia]

czemu te wszystkie nadprzyrodzone zjawiska dzieja sie w USA, a nie u nas ? ufo, yeti, czupakabra, czlowiek kij, gowniany deszcz itd. wszystko nas omija

Zmieniony przez - YoungBuck w dniu 2009-12-28 10:40:41

- co tam u ciebie ryju ?
- aaa znowu mnie jakis frajer zagonił
- a to kórwa pjerdolona !!

Game_Boy
 Wysłana - 28 grudzień 2009 10:44      [zgłoszenie naruszenia]

A człowiek kij to nie u nas był czasem?

Paradise comes at a price/That I am not prepared to pay/What were we built for?/Could someone tell me please

YoungBuck
 Wysłana - 28 grudzień 2009 10:53      [zgłoszenie naruszenia]

wydaje mi sie, ze nie tzn. roslinnosc mi nie pasowala do naszego klimatu

- co tam u ciebie ryju ?
- aaa znowu mnie jakis frajer zagonił
- a to kórwa pjerdolona !!

Methos
 Wysłana - 3 styczeń 2010 09:50      [zgłoszenie naruszenia]

ciekaw tylko jestem czy od tamtego czasu pojawiało się cos podobnego.

Klejcun
Win Dizel
 Wysłana - 3 styczeń 2010 12:40      [zgłoszenie naruszenia]

czlowiek kij byl w indonezji

Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.

MadMan047
 Wysłana - 3 styczeń 2010 13:42       [zgłoszenie naruszenia]

A co z miejscowością gdzie ufo co roku przylatuje wylatowo czy jakoś tak

to w Polsce przeca jest

Zmieniony przez - MadMan047 w dniu 2010-01-03 13:42:36

kiedy przyjdą nocą spalić twój dom,
weź pistolet do ręki i rozpierdol im łby zanim wyciągną zapałki
TYLKO OD +18 cycki => [infobot.pl/r/1uVB]

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Deszcz Krwi

Warto przeczytać: Alek Kwaśniewski | czołgi | Hitler Adolf | Zagadka wielkiej piramidy | Atlantyda | bronie średniowiecza | uzbrojenie ochronne średniowiecza | Trójkąt Barmudzki. | Wikingowie | ja tu już nie jestem modem | witam nowego moda - Jagnika | USUNIĘCIE DZIAŁU | ŻYDZI | Radiestezja | CHCESZ ZAROBIĆ W INTERNECIE??? | @@@Żydki-Arabowie@@@

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL