Autor |
"Dla wszystkich mi³o¶ników diesli (90% u¿ytkowników forum)" |
|
Neptas
|
|
|
|
Thomy20
|
|
Proszê ciê jak mo¿na lubiæ odg³os diesla skoro ci siê podoba odg³os diesla co do przebiegu diesli to kto zrobi 700tys.km chyba 4,pokolenia
|
INSOMNIA
|
|
U mnie szum jak na morzu. Chinole szumio okrutnie... |
 |
|
|
T_E_O
|
|
Próby wyt³umaczenia czegokolwiek Tomkowi odbywaj± siê na zasadzie: "gadaj z dup± to Ciê osra", podziwiam co niektórych, ¿e maj± tyle samozaparcia, ¿eby toczyæ t± guwnoburzê ju¿ 25 stron. Tak ograniczonemu cz³owieczkowi NIE DA siê pewnych rzeczy wyt³umaczyæ. |
 |
|
|
Thomy20
|
|
Diesel szumi normalnie mnie rozwalili¶cie. Jak klekot mo¿na nazwaæ szumem?
|
T_E_O
|
|
Ty siê ch³opie zatrzyma³e¶ na latach 1985 - 1990, tak mo¿na wywnioskowaæ z Twoich wypowiedzi o dieslach. |
 |
|
|
Thomy20
|
|
Bo w tamtych latach diesle by³y naprawdê ekonomiczne bo gdy benzyna kosztowa³a 3z³ ropa kosztowa³a 2z³ diesle by³y bezawaryjne bo niemia³o siê co zepsuæ. A dzisiaj? Diesel dro¿szy w zakupuie, dro¿szy w naprawach, du¿o mo¿liwych rzeczy które mog± siê zepsuæ A cena ON prawie w cenie benzyny.
|
seba5700_2
|
KAPITAN BOMBA
|
|
B±d¼ mê¿czyzn±.
My¶lisz, ze Rambo wolalby goniæ helikopter koniem, zamiast ciezarowka diselem, bo by sie ba³ ¿e mu siê popsuje???
Co za pokolenie. Masakra...
 |
|
|
seba5700_2
|
KAPITAN BOMBA
|
|
Przyznaj sie, ze sie poprostu boisz diesli, bo maja bardziej niepokojacy odglos silnika i wydzielaja karcerogenne spaliny.
 |
|
|
Loya
|
|
TEO najtrafniej podsumowa³ ten temat |
 |
|