FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemy¶lenia seks

∑ temat zosta³ odczytany 17007 razy ¬

ROZRYWKA | Motoryzacja
Dla wszystkich mi³o¶ników diesli (90% u¿ytkowników forum) 
[powiadom znajomego]    
Autor "Dla wszystkich mi³o¶ników diesli (90% u¿ytkowników forum)"   

matand
 Wys³ana - 25 maj 2016 10:12      [zg³oszenie naruszenia]

Pare lat temu jak szwagier rowie¶nik pomyka³ seicento i w moim ówczesnym aucie pokaza³em mu lepszy sprzêt do grania i wypa¶ne radyjko to skwitowa³¿e jemu zale¿y byle nie psu³o sie i je¼dzi³o. Silnik i wygl±d to dalszy plan.

Dwa lata temu jak kasy przyby³o i kupi³ jedynie mondeo mk3 ale to ju¿ gadka siê zmieni³a. A to ja mam skórê, a to jaki fajny silnik i moment obrotowy, a to klimatronik. Nagle szczegó³y uros³y do rangi wa¿nych rzeczy.

Podobnie z telefonem. Kiedy¶ byle tylko dzwoni³, ale w miare czasu zmienia³ i teraz sam se chwali androida i inne bajery.

To post do Tomka.

Gdy pu¶cisz 3-4 utworki nieznane, ludzie uciekaj± na ma³± salê...
wszyscy mówia nie nie, ja nie s³ucham disco-polo,
a znaj± s³owa. Ja sie pytam sk±d?

Thomy20
 Wys³ana - 25 maj 2016 10:22      [zg³oszenie naruszenia]

Panowie to jest forum motoryzacyjne wiêc nie gadajmy o telewizorach telefonach i subwooferach tylko o autach

Auto z silnikiem diesla a kierowca pizda

matand
 Wys³ana - 25 maj 2016 10:36      [zg³oszenie naruszenia]

Czasami s± wszystkie argumenty za by kupiæ takie auto dla ciebie to niezrozumia³e, podobnie jak przyk³ad o telewizorach czy telfonach, albo dieslach

Thomy20
 Wys³ana - 25 maj 2016 11:49      [zg³oszenie naruszenia]

A ja podaje mnóstwo przyk³adów ¿e nie op³aca siê kupowaæ diesla ani to ekonomiczny ani presti¿ a wy dalej swoje ¿e diesel jest najlepszym silnikiem

gastxxx
ole !
 Wys³ana - 25 maj 2016 12:17      [zg³oszenie naruszenia]

KLE KLE KLE KLE KLE KLE KLE KLE KLE KLE

"No i chuj, wa¿ne ¿e porucha³ he he kurwa razdwatrzy"

seba5700_2
KAPITAN BOMBA
 Wys³ana - 25 maj 2016 12:41      [zg³oszenie naruszenia]

Nierozumiem ludzi, ktorzy sprzedaja samochod po 4 latch.

Bo nie zarabiasz 150z³/godz.

My¶lenie murzyna, twórca Ikei starym Volvo latal, Eastwood ma zwyklego Pickupa.

Zreszta zarabiam na tyle, zeby za polroczne dochody jakies skromne auto z salonu wziasc. Podobnie jak Ty jestes fanem druciarstwa, gazowania Astry i spawania puszek po paprykarzu na t³umiki, ja lubie kupowac auta prawie nowe (roczne) i jezdzic nimi do czasu gdy maja dobra trwalosc techniczna (czyli jakies 25 lat - 250tys km przebiegu).

Architekci to sobie w wielkiej p³ycie mogli najwy¿ej wzorek tynku wymy¶liæ.
To by³ konstrukcyjnie obliczony prefabrykat, tym siê zajmowali in¿ynierowie budowlani,
za PRL-u po specjalistycznych kierunkach.

Thomy20
 Wys³ana - 25 maj 2016 14:27      [zg³oszenie naruszenia]

Jak bym zarabia³ tyle co ty to je¼dzi³bym nowym autem z salonu a jak kto¶ nie ma kasy to kombinuje ¿eby naprawy zrobiæ jak najtaniej

seba5700_2
KAPITAN BOMBA
 Wys³ana - 25 maj 2016 15:15      [zg³oszenie naruszenia]

Zreszta od pewnego czasu odnosze wrazenie, nie tylko z samochodami, ze czym starszy sprzet tym lepszy.

Architekci to sobie w wielkiej p³ycie mogli najwy¿ej wzorek tynku wymy¶liæ.
To by³ konstrukcyjnie obliczony prefabrykat, tym siê zajmowali in¿ynierowie budowlani,
za PRL-u po specjalistycznych kierunkach.

matand
 Wys³ana - 25 maj 2016 16:06      [zg³oszenie naruszenia]

nie chodzi o to czy diesle s± gorsze czy lepsze. Ty wszystko u¶redniasz pod siebie, pod swoje przebiegi, a ludzie ci pokazuj± ¿e lataj± autami spore kawa³ki i nie ma siê co dziwiæ ¿e bior± diesla. Kto¶ stoi przed kupnem auta np dwulatka i wiedz±c ¿e bêdzie lata³ polska-francja to proste ¿e we¼mie diesla.

I w jednym i drugim bêdzie dwumas, turbo wiêc w czym masz problem. Ok byæ mo¿e w 1.4 benzynie ie bêdzie ale ¿adna firma takiego auta nie kupi na takie odleg³o¶ci, choæby ze wzglêdu na rozmiary auta. A jak auto wiêksze to ju¿ kto¶ ci pisa³ tu nie raz ¿e bêd± te same rozwi±zania co w dieslu. Tyle ze w tym wypadku diesel spali mniej.

Loya
 Wys³ana - 25 maj 2016 17:01      [zg³oszenie naruszenia]

Kvrwa jakie ten go¶æ ma ograniczone my¶lenie.... znam sporo ludzi zarabiaj±cych du¿e, bardzo du¿e pieni±dze, którzy je¿d¿± dieslami i kupuj± samochody 1-2 letnie.

Pewnie dlatego maja te pieni±dze, bo potrafi± nimi gospodarowaæ i wiedz±, ile kosztuje samochód nowy, a ile taki sam 1-2 letni, wiedz± ile pali w du¿ej limuzynie 3 litrowy diesel, a ile 3-4 litrowa benzyna z podobnymi osi±gami. Abstra***±c od tego, ¿e mog± po prostu lubiæ diesla, wysoki moment itp.

Thomy prezentuje typowo polskie podej¶cie - nówka z salonu to oznaka bogactwa. Biore kredyt, po¿yczki chvj wie jeszcze co, ale MAM NÓWKE TERENÓWKE z rurami (ale napêd FWD) - SOMSIADY OCHVJEJOM

Zmieniony przez - Loya w dniu 2016-05-25 17:01:49

[Powiadom mnie, je¶li kto¶ odpowie na ten artyku³.]

Odpowiedzi jest na 26 stron.   poprzednia | nastêpn±

Wybierz stronê:  
Przegl±d tygodnia

Dla wszystkich mi³o¶ników diesli (90% u¿ytkowników forum)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26