FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemy¶lenia seks

∑ temat zosta³ odczytany 17014 razy ¬

ROZRYWKA | Motoryzacja
Dla wszystkich mi³o¶ników diesli (90% u¿ytkowników forum) 
[powiadom znajomego]    
Autor "Dla wszystkich mi³o¶ników diesli (90% u¿ytkowników forum)"   

Thomy20
 Wys³ana - 25 maj 2016 21:02      [zg³oszenie naruszenia]

Kvrwa jakie ten go¶æ ma ograniczone my¶lenie.... znam sporo ludzi zarabiaj±cych du¿e, bardzo du¿e pieni±dze, którzy je¿d¿± dieslami i kupuj± samochody 1-2 letnie.

Je¿eli kto¶ kto ma w chooy kasy kupuje u¿ywane auto to w takim razie kto kupuje nowe auto? ¿eby kupiæ auto 2-3 letnie kto¶ musi kupiæ nowe auto

Auto z silnikiem diesla a kierowca pizda

Loya
 Wys³ana - 25 maj 2016 21:13      [zg³oszenie naruszenia]

sorry, ale znowu udowadniasz, ¿e racjonalne my¶lenie nie jest Twoj± mocn± stron± to nie rzecz w tym, ¿e majêtni ludzie co do zasady nie kupuj± nowych samochodów, ale w tym ¿e to czy kto¶ kupuje auto nowe czy u¿ywane nie jest wyznacznikiem jego statusu finansowego tylko raczej podej¶cia do samochodów i innych dóbr

Thomy20
 Wys³ana - 25 maj 2016 21:17      [zg³oszenie naruszenia]

Tak wiêc w Polsce powinna powstaæ fabryka samochodów u¿ywanych bo przecie¿ nowych nie op³aca siê kupowaæ.

Loya
 Wys³ana - 25 maj 2016 21:42      [zg³oszenie naruszenia]

Thomy przestañ op³aca siê nowe, najbardziej op³aca siê na kredyt, koniecznie przed ¶wiêtami ¿eby siê pokazaæ we rodzinie, chvj ¿e po sp³acie kredytu fura warta sumê paru rat

Thomy20
 Wys³ana - 26 maj 2016 09:58      [zg³oszenie naruszenia]

Jedni bior± kredyty ¿eby kupiæ nowe auto z salonu i popisaæ siê przed s±siadami, rodzin±, znajomymi a inni kupuj± BMW/Audi za 5-8tys.z³ ¿eby budziæ podziw przed s±siadami i znajomymi ¿e je¿d¿± autem klasy premium.

UszatekMis
 Wys³ana - 26 maj 2016 11:00      [zg³oszenie naruszenia]

Umys³ biedaka zawsze bêdzie biedny

Nigdy nie ufaj.

gastxxx
ole !
 Wys³ana - 26 maj 2016 11:32      [zg³oszenie naruszenia]

KLE KLE KLE K,LE KLE
JAK TYM MO¯NA KÓRWA JE¬DZIÆ
JAK BIEDAK JAKI¦

"No i chuj, wa¿ne ¿e porucha³ he he kurwa razdwatrzy"

Thomy20
 Wys³ana - 26 maj 2016 11:58      [zg³oszenie naruszenia]

rozumiem jak kto¶ kupuje za 8-10 tys.z³ Golfa IV, Passata lub Ibize z silnikiem TDI bo wiadomo nie ma kasy i auto troszkê mniej spali ni¿ silnik benzynowy (ale i tak na LPG wychodzi taniej) ale jak kto¶ kupuje luksusow± limuzynê za 200-300tys.z³ np. BMW F10 z silnikiem diesla to jest nieporozumienie, ma kasê na auto a nie staæ go na paliwo i dziaduje na ropie na dodatek w aucie luksusowym zamiast s³ychaæ ¶wist R6 czy V8 s³ychaæ klekot to ¿aden komfort ani presti¿

UszatekMis
 Wys³ana - 26 maj 2016 12:32      [zg³oszenie naruszenia]

Thomy nie na procesji?

Nigdy nie ufaj.

matand
 Wys³ana - 26 maj 2016 14:31      [zg³oszenie naruszenia]

Hm ja to widze tak ¿e jak kto¶ zarobi to 8 tys z³ czy 6 tys z³ to da rade sobie i¶æ do salonu. Moja emerytowana ciotka ze szko³y marynrki i jej m±¿ co p³ywa³ na ³odziach podwodnych emeryt, w³a¶nie tak robili. PRzyk³adowo. Ale po którym¶ razie wziêli dwu letnie autko i je¿d¿±.
Albo taki lekarz kosi 9 tysiaków i wybiera siê do salonu po astre. W salonie bior± go do komisu i stoi wystawiona przez jak±s firmê insignia dwu/trzy letnia i za tê sam± kwote bierze nagle insignie.

U mnie w firmie wziêli dwie nowe by unikn±æ p³acenie podatku z koñcem roku i jedna stoi nieruszana. Za jaki¶czas pójdzie do ¿yda i komu¶ siê trafi.

Gdy pu¶cisz 3-4 utworki nieznane, ludzie uciekaj± na ma³± salê...
wszyscy mówia nie nie, ja nie s³ucham disco-polo,
a znaj± s³owa. Ja sie pytam sk±d?

[Powiadom mnie, je¶li kto¶ odpowie na ten artyku³.]

Odpowiedzi jest na 26 stron.   poprzednia | nastêpn±

Wybierz stronê:  
Przegl±d tygodnia

Dla wszystkich mi³o¶ników diesli (90% u¿ytkowników forum)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26