FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 5360 razy ¬

ROZRYWKA | Filozofia, Psychologia, Religie
Dlaczego kobiety chcą śmierci za gwałt, a mężczyźni 
[powiadom znajomego]    
Autor "Dlaczego kobiety chcą śmierci za gwałt, a mężczyźni"   

aniksas
 Wysłana - 11 grudzień 2017 00:59        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

niewiem czy by chcieli nawet więzienia dla kobiety gwałcicielki, w dodatku mężczyźni popierają kobiety w ich pragnieniach kar za gwałt (być może częśc osób z nikami męskimi to też kobiety)

blublaty
 Wysłana - 11 grudzień 2017 20:43      [zgłoszenie naruszenia]

nie wiem pisze się rozdzielnie.

ciś typie

Znawca -

aniksas
 Wysłana - 12 grudzień 2017 03:17       [zgłoszenie naruszenia]

Myśle, że wynika to z silnej chuci kobiet, choćby do materializmu - jeśli by istniała kultura, że mężczyzna też może gwałcić(czerpać korzyści kosztem kobiety tak jak kobiety czerpią korzyści kosztem mężczyzn) kobiety wtedy w życiu by nic mogły, ani nie miały, dlatego kobiety właśnie tak silnie i soldarnie manifestują swoje poglądy i robią to prawdopodobnie wszędzie. Mężczyzna w zasadzie nie walczy o nic w relacjach kobieco męskich, tylko jakby ma zaprogramowane, że priorytetem jest interes kobiecy.
Kobiety wcale nie są takie dobre, że nie gwałcą mężczyzn, myślę, że gdyby kobiety gwałciły, to by to było dla mężczyzn nawet pocieszne - tym samym dla kobiet to, że mężczyzni gwałcą, też nie jest tak straszne jak malują. Jeśli by gwałciły kobiety byłoby to nawet dobre dla licznej rzeszy mężczyzn, bo kulturowo mężcyzzna o sex musi nieźle zabiegać, a chyba tylko głupiec wolałby sie starać o sex, niż mieć za darmo - choćby w postaci gwałtu, lub nawet gwałtów.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

Dlaczego kobiety chcą śmierci za gwałt, a mężczyźni