Autor |
"Dlaczego kobiety zniszczyły moje życie" |
|
OloKK
|
Dżony Dep
|
|
|
|
hallucyon
|
|
@ ysabell:
co to było, tzn co powiedziałeś tej (nie pamietam który numer z kolei) w kązdym bądz razie na balkonie rzecz miała miejsce -i po tym ona powiedziała żebyś już nie przyjeżdzał... tak to chyba wyglądało
co to było? co jej powiedziałeś, autorze?
Autor tematu nigdy Ci nie odpowie na to pytanie...
Zmieniony przez - hallucyon w dniu 2007-01-26 18:36:40 |
Ekspert -
 |
|
|
ysabell
|
|
a dlaczego?
|
|
hallucyon
|
|
|
|
ysabell
|
|
aha
a kto?
|
|
hallucyon
|
|
Nawet nie szukaj, bo autor tego postu też Ci nie powie.
Zmieniony przez - hallucyon w dniu 2007-01-26 23:20:03 |
Ekspert -
 |
|
|
ysabell
|
|
no to szkoda, bo strasznie ciekawa jestem co tak może dziewcze wystraszyć
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Wg mnie to nie wieść ją wystarszyła. Raczej jego reakcja. On oczekiwał wsparcia od niej, a dla niej on starcił całą atrakcyjność.
Zmieniony przez - Miareczka w dniu 2007-01-26 23:25:42
|
|
Ostatni
|
|
Odpowiedź jest prosta (jeśli chodzi o mnie-nie o balkon -o tym nic nie wiem)
Kobiety zniszczyły moje życie dlatego że są jedynym,bezwzględnym powodem mojego cierpienia w całym życiu-cała reszta jest super.Nie użalam sie nad sobą-po prostu widze to wyraźnie-gdybym sie nigdy nie angażował,gdybym nigdy z żadną nie był,nie traktował ich tak-jak twierdzą ze chcą być traktowane (ale niestety same nie wiedzą czego chcą) to w tej chwili byłbym naprawde szczęśliwym,normalnym człowiekiem- a tak mam porytą głowe na maxa,nie widze sensu w życiu (to nie zależy ode mnie-ja nie chce żeby tak było-ale porady typu -nie przejmuje sie- nie pomagają).Zniszczyły mnie dlatego że jestem miłym facetem a nie ********em,dlatego że są INNE niż myślałem całe życie.Dlatego że są fałszywe,zakałmane i egoistyczne, dlatego że zniszczyły mój światopogląd.To tak jakbyś całe dzieciństwo uczył się jakiegoś egzotycznego języka żeby w przyszłości pojechać do wymarzonej afrykańskiej wioski i tam zamieszkać a po przyjeździe okazuje sie że to miejsce jest ładne tylko z wyglądu bo śmierdzi, są absurdlane prawa a nikt Cie nie rozumie,mówią po niemiecku i sie z Ciebie śmieją a ty nie masz siana żeby wrócić...Hehe mega zakręcona metafora ale może akurat ktoś zrozumie co miałem na myśli.Nienawidze kobiet-a one nienawidzą mnie i już nic z tym nie zrobie-co najwyżej pakt o nieagresji :) pozdro |
 |
|
|
RozkosiQ
|
|
Autorze - gdybyś nie wybierał i nie przebierał w kobietach to może Twoja psycha miałaby się całkiem dobrze
...i nie masz prawa do osądzania wszystkich kobiet bez wyjatku!!!
Zmieniony przez - RozkosiQ w dniu 2007-01-29 14:06:06
|