Wysłana - 20 sierpień 2005 00:06 Przeniesiona przez mlkv z działu 'ADMINISTRACJA'. | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu
mój temat-"a jak to jest z zaliczaniem" został usunięty przez administratora Seewy na podstawie pkt.4 regulaminu działu INSOMNIA-SEKS,czyli zupełnie bezpodstawnie.Gdyż punkt brzmi." Posty zawierajace sam emotikon, badz tylko krotki tekst w stylu "lol", "ok", "spox", "dzieki", beda kasowane (zaznaczam jednak, iz istnieja wyjatki od tej reguly - niestety nie kazdy ma dobre wyczucie...). "A mój temat to nie była emotikona.Administracja zachowała się niewporządku i nielojalnie wobec mnieiałbym prosić o wytłumaczenie.
PS.W forum dyskusyjnym,gdzie powinna obowiązywać wolność słowa i przedstawiania własnych poglądów, nie ma miejsca na bezpodstawną cenzurę. Chciałbym domagać się wyjaśnienia,do czego uczciwy administrator jest zobowiązany.
"Wypowiedzi stanowią własność intelektualną autorów i nie mogą być powielane bez ich zgody poza serwisem."Dzieki za pomoc i uczciwie pytam gdzie tu sens?Przecież w moim temacie przedstawilem moje myśli,a administrator usunął go zupełnie bezpodstawnie.Chciałbym prosić o jakieś wyjaśnienie,bo nie można kogoś niemalże oskarżyć o powielanie, bez żadnej podstawy.Poważnie to chore,czekam na odpowiedź.Szczególnie boli mnie to,że temat był orginalny(bo mój) i wydawał się szczególnie atrakcyjny do dyskusji.Szkoda zmarnowanego pomysłu.
****a pkt 4 regulaminu ogólengo forum mówi: Na Forum zabrania się: (...)"Zaśmiecania" działów informacjami nie związanymi z ich przeznaczeniem.
Twój idiotyczny post nadawał sie raczej do humoru anieżeli do "Seksu" dlatego jeden z modów a konkretnie Seewy słusznie go wywalił.
Kapujesz czy mam narysowac wykres?
BOŻE BROŃ
Dobra to juz jest bardziej logiczne,tyle że pan administrator odwołał się tam do innego regulaminu i durnia ze mne robił.To to już mi wystarcza,chociaż i tak uważam ,że temat był fajny.Nic nie wskóram przynajmniej to wyjaśniono.Dzięki
jezeli jakas wypowiedz, post jest kasowany - w przyczynie zawsze jest podawany punkt GLOWNEGO REGULAMINU...aczkolwiek post moze byc skasowany za zlamanie punktu regulaminu pomniejszego...