Autor |
"Do odwiedzających agencje..." |
|
Helevorn
|
|
Wysłana - 16 maj 2005 14:08 | zgłoś naruszenie regulaminu
Kto gościł w znanych śląskich agencjach towarzyskich, ma problem. Zabawy klientów rejestrowały kamery
Nagrania służą do szantażowania klientów - taką informację dostali policjanci z CBŚ. Zrobili więc nalot na trzy agencje: Cotton Club w Gliwicach, Voyage w Jastrzębiu i Bella Ambiente w Żorach. Przeszukali też mieszkanie jednej z hostess "Moni" i jej przyjaciela "Kijafy". - Trafili w dziesiątkę. U "Moni" znaleźli miniaturowe kamery, które można było ukryć w pudełku od zapałek lub przyczepić do lampy. Prawdopodobnie przerzucano je z agencji do agencji - mówi nasz informator. Policjanci znaleźli mnóstwo zdjęć z imprez w agencjach, ale nagrania z seksualnych seansów zniknęły. Według CBŚ nagrania zostały ukryte, a ich odzyskanie jest kwestią czasu.
Nalot CBŚ wywołał popłoch wśród klientów agencji i w półświatku, który lubił się bawić w Cotton Clubie. W lokalach znaleziono np. 100 tys. zł, do których nikt nie chciał się przyznać. Zdeponowano je więc na koncie prokuratury.
Zrodlo: [wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2710485.html]
###
Dobra rada: jak byscie kiedys odwiedzili agencje to rozejrzyjcie sie dobrze
Ekspert -
 |
|
|
skafi
|
|
|
|
_Pinup_
|
|
nie ma co calkiem najssss :D
w rolach glownych..... tadaaaam Pan X buheeh |
Znawca -
 |
|
|
crs_sc
|
|
|
|
Danielloo
|
|
wlasciwie, to ja moglbym sie przyznac do tych 100 tys zl
pozdro
 |
|
|
rafee
|
|
O cholera !!!! Mam nadzieje, ze bylem ladnie uczesany
|
|
Jaroch
|
|
rafe
|
|
Tessu
|
DZIADEK
|
|
ja sie tym nie przejmuje, przeciez to nie karalne
|
|
Cyratriks
|
|
hohoho widze że było tam wesoło.100 tyś, które ma prokuratura...ciekawe co z nimi zrobią...
|
|
djNokio
|
|
Heheeee cotton jest kilka kilometrow ode mnie :)))) Taką wielką reklame mają w centrum Gliwic, a takie akcje odpierdalają :P Dobrze, ze nie musze placic za to, co moge miec za darmo. pozdro
 |
|
|
FLL
|
|
no no cotton w "moim" mieście ale nie korzystałem chociaż wiele pochlebnych opini kraży