Agon nie martw się, jeśli kobieta jest zadowolona to jest jak najbardziej ok. Liczy się to jak wykorzystujesz swój potencjał, znam przypadek że kobieta uznawała za bardziej udany seks z partnerem o mniejszym członku niz z drugim z większym ponieważ ten z mniejszym dużo lepiej swoim działał.
Witam, jesli jest ktos zakompleksiony i potrzebuje "innej" pomocy, nie tylko wsparcia to zapraszam na te stronke: [www.powiekszanie.republika.pl]. Gwarantuje, ze pomaga. Nie pytajcie skad to wiem Zycze powodzenia, a poza tym sa tam jeszcze inne ciekawe artykuly.
Pozdrawiam!!! Udanego Dnia!
Mario, Dzieki za soga!!!
ELUNIA: to ćw. jest świetne, stosowałem je niegdyś i chociaż penis nie stał się jakimś kolosem, to stał się trwalszy, a ja wytrzymuje o wiele wiele dłużej. i wcale mi nie zalezy zeby był większy i bardzo sie ciesze ze jest "normalny".
RESZTA LUDZI: to bardzo mądry post. niektórzy dostali soga
chcę dodać, ze jeżeli ludzie pójdą ze sobą do łużka z prawdziwej miłości objawiającej się w obustronnym pożądaniu, to wtedy przestanie się liczyć długość i grubość pochwy i penisa. Jeżeli stosunek będzie ucieleśnieniem ich uczucia, będzie to najpiękniejsza chwila jaka może ich w związku spotkać, i wszystko będzie trwało bardzo długo i będzie cudowne
FH zggadzam sie z Toba. Nie o dlugosc tutaj chodzi... Faktycznie to madry post,a jesli ktos na niego wszedl i naprawde go zainteresowal, to znaczy, ze stara sie nie tylko dla siebie ale i dla drugiej osoby! Dla tych ktorzy chca poglebiac swoje sztuki kochanie, polecam "Tantre" o ktorej wczesniej pisalam.
Pozdrawiam!!!