Autor |
"Drugie spotkanie po sylwku." |
|
CTA
|
bluesuit
|
|
|
|
prezes85
|
|
że mi naprawde zależy i chcem aby czuła się doceniona i darzona uczuciem
Jakim uczuciem? Po jednej spędzonej na zabawie nocy. Co najwyżej to porządaniem. Niewiem czy by chciała to wiedzieć...
Narazie ją zwyczajnie lubisz i ci się podoba. Więc spokojnie... A kino i to z innymi parami nawet ze spacerem to nie bycie sam na sam. Pozatym przy kumplach się inaczej zachowujemy. Nie znaczy, że gożej, ale lepiej zrobić wrażenie jeden na jeden.
Specjalista -
 |
|
|
elchuka
|
|
Widze ze ona juz ci niezle w glowie namieszała jednym slowem jest po tobie, jednak zycze ci zeby ci sie udało i odwzajemniła sympatie do ciebie i zeby wam sie udało, bo w przeciwnym razie dolaczysz do zlamanych serc na foum...
|
|
Eclipse21
|
PELEMELE
|
|
O kurva sam zakladalem rok temu taki temat
|
|
Robson_87
|
|
roza to moim zdaniem nie jest za dobry moment, poczekaj z tym jeszcze troche |
 |
|
|
lesane
|
|
I co doszło już do spotkania?
|
Saymonn
|
|
Chłopaki macie absolutna racje.Nie daj poznać po sobie ze ci bardzo zalezy na niej ,bo cie najzwyczajniej bedzie olewała.Ja cos takiego raz przeszedłem i wiecej tego błędu już nie popełniłem.pozdrawiam
|
Znawca -
 |
|
|
lux86
|
|
Idziemy jutro:]
ps. dzięki za wasze rady, naprawde widze chęc pomocy. dzięki! |
 |
|
|
tyśka18
|
|
|
|
Uriel
|
|
Jak przedmowcy, kino nie jeste najlepszym wyborem na pierwsze spotkanie. Kwiatki odpadaja poki co. Pierwsza randka to zdecydowanie atmosfera kolezenska z przejawem zainteresowania - ale w granicach rozsadku. Zadnych slodkosci. A propos tematu "olewania" to nie zawsze tak jest, ze nie wolno pokazywac, ze nie zalezy. Zwiazki z kobietami to loteria.
|