FORUM INSOMNIA zabawa imprezy problemy przemyślenia seks
∑ temat został odczytany 20971 razy ¬
Informacje tutaj przedstawione są opiniami użytkowników i dają co najwyżej ogólną wiedzę o problemie.
Nie mogą zastąpić profesjonalnej porady lekarskiej.
Forum służy do wymiany poglądów i doświadczeń, w żadnym wypadku nie może być podstawą do samodiagnozy.
W przypadku jakichkolwiek wątpliwości odnośnie stanu zdrowia/przebiegu leczenia należy zwrócić się po poradę do lekarza.
Tylko porada lekarska oparta na osobistym zbadaniu pacjenta, wywiadzie chorobowym i badaniach dodatkowych gwarantuje postępowanie bezpieczne, takie, które może dać pożądany efekt leczniczy.
ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY
Czesc, mialem wczoraj kleszcza, poszedlem do przychodni zeby sie go pozbyc. Wyciagneli go i dostalem Duomox. Teraz moje pytanie brzmi czy stanie sie cos jak napije sie piwa? Aha mam to brac co 12h
Duomox to antybiotyk. Po ukąszeniu przez kleszcza podaje sie go aby zabić krętki ewentualnej boreliozy w zarodku. Jeśli napijesz sie alkoholu antybiotyk poprostu przestanie działać. Wiec jesli nie boisz sie zaryzykować to pij. No i jeszcze jedno, mieszanka duomoxu i piwa lubi posadzić człowieka na kibel na długie godziny, wiec jeśli pragniesz takiej imprezy to pij.
A tak pozatym to mam to samo. Ugryzł mnie kleszcz. Noga spuchła, zaczerwieniła sie. Dostałem duomox. Ja nie mam zamiaru teraz pić. Nie chce męczyć sie z boreliozą do końća zycia
z podstaw farmakologi mozesz sobie wyliczic kiedy...
coprawda na dolegliwosci zoladkowe to nie pomoze, bo te moga sie u3mywac dluzej... najlepiej dorzuc jakies probiotyki - w czasie i po...
ale niektore ef. uboczne nasilone w wyniku interakcji moga byc lżejsze.
Zmieniony przez - om w dniu 2007-07-25 12:20:33
naily
Wysłana - 25 październik 2009 14:41 Usunięta przez Don quixet za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.
Pa.
I shall be nicer, if you will be smarter.
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję.