FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 8584 razy ¬

ROZRYWKA | Nasze Szkoły
Dylemat- Inżynieria Środowiska vs Finanse i Rachunkowość 
[powiadom znajomego]    
Autor "Dylemat- Inżynieria Środowiska vs Finanse i Rachunkowość"   

kobasinski
 Wysłana - 26 lipiec 2014 11:28      [zgłoszenie naruszenia]

Nie radzę iść na MIESI po FIRze na PK. Nawet jak się dostaniesz to będzie płacz i zgrzytanie zębami

Każda deska ma sęk.

Jakiedrzwi
 Wysłana - 31 lipiec 2014 00:27      [zgłoszenie naruszenia]

Zobaczymy, dzisiaj się dostałem. Jeśli poziom będzie mierny to zawsze mogę się przenieść po pierwszym roku.

Zmieniony przez - Jakiedrzwi w dniu 2014-07-31 00:28:21

saikolank
 Wysłana - 2 sierpień 2014 14:09      [zgłoszenie naruszenia]

I po jednym i drugim gvwno jest nie praca- Inżynieria środowiska jak masz znajomości może jeszcze pyknąć, ale to drugie- porażka, bo z takim wykształceniem czeka Cię kasa w tesco.
Ja tam popiehdoliłem studia, szkoda było mojego czasu, a w tym momencie jako serwisant awaryjnego oświetlenia wyciągam 2 razy więcej od większości robaków po studiach na hvjowatych kierunkach.

Chłopaczki z Polkowic już Pojechali

Brego
 Wysłana - 3 sierpień 2014 18:17      [zgłoszenie naruszenia]

^To gdzie tych inżynierów tak brakuje ?

Lynn66666
 Wysłana - 3 sierpień 2014 19:33      [zgłoszenie naruszenia]

^w pośredniakach

Ja tam popiehdoliłem studia, szkoda było mojego czasu, a w tym momencie jako serwisant awaryjnego oświetlenia wyciągam 2 razy więcej od większości robaków po studiach na hvjowatych kierunkach.

no popatrz jeszcze niedawno pisałeś, że masz długi, które Cie niedługo wykończą i chciałeś pracować jako akwizytor. W przeciągu kilku miesięcy wygrałeś życie Jakie to życie przewrotne jest. A pisanie, że po finansach i rachunkowości nie ma pracy to

oo link nawet znalazłem
[http://www.insomnia.pl/Dragon_international_Infinitium_globalny_novum_praca_-t679802.html]

Zmieniony przez - Lynn66666 w dniu 2014-08-03 19:39:15

"Uwielbiam ten reżim treningowy i dietetyczny,
gdy ciało się zmienia podczas przygotowań do zawodów."

saikolank
 Wysłana - 3 sierpień 2014 23:15      [zgłoszenie naruszenia]

No tak to wyszło. Długi nadal są, ale na szczęście się spłacają. Robotę załatwił mi znajomy, a że dobrze mi idzie już dostaje niezłe premie uznaniowe :)
I studia owszem ale konkretne, po których można coś robić a nie jakieś wymyślne kierunki.

INSOMNIA
 Wysłana - 3 sierpień 2014 23:47      [zgłoszenie naruszenia]

ale przecież inżynieria środowiska to nie jest jakiś wymyślny kierunek, tylko nazwę ma taką z dupy-kiedyś to była inżyniera sanitarna i wiadomo było od razu, że chodzi o budownictwo instalacyjne i takie tam barachło

i bez znajomości po isiu się ogarnia pracę na spokojnie, o ile ktoś nie jest tumanem palcem robionym

Lynn66666
 Wysłana - 4 sierpień 2014 00:01      [zgłoszenie naruszenia]

I studia owszem ale konkretne, po których można coś robić a nie jakieś wymyślne kierunki.

jakie konkretnie kierunki uważasz za wymyślne? Daj przykłady i uzasadnij.
Nie wiem jak jest z FiR, ale IŚ to typowy kierunek, po którym można robić wiele rzeczy, można pracować w wielu miejscach, ale jest jeden warunek. Już podczas studiów musisz się nakierować na konkretną dziedzine związaną ze studiami i zrobić się w niej na speca. Jak? Ano musisz chodzić po firmach na praktyki, na których nauczą Cie konkretnych, praktycznych rzeczy. Chyba, że sam nakierujesz się np. na projektowanie, ale wtedy będziesz musiał samemu ogarniać różne programy do projektowania, bo to co bierze się na studiach to troche za mało.
Podobnie jest np. z OŚ. Bez doświadczenia i podyplomówek na rynku pracy praktycznie nie isniejesz.

"Uwielbiam ten reżim treningowy i dietetyczny,
gdy ciało się zmienia podczas przygotowań do zawodów."

saikolank
 Wysłana - 4 sierpień 2014 10:13      [zgłoszenie naruszenia]

No np. takie odlewnictwo, robotyka, informatyka, budownictwo, technologia chemiczna to są konkretne kierunki, a nie np turystyka....

blublaty
 Wysłana - 4 sierpień 2014 10:22      [zgłoszenie naruszenia]

A tu pisze że serwisuje kompy [http://www.insomnia.pl/Laptok_~1800-t681918.html]

ciś typie

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 4 strony.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Dylemat- Inżynieria Środowiska vs Finanse i Rachunkowość

Strony: 1 2 3 4