Sprawdź swoje BMI Płeć: mężczyzna kobieta Masa ciała w kg: Wzrost w cm: sprawdź Pierwszy własny męski samochód,zakupiony dziś o godz 13 rok 1991 2 włascicieli 2 miał go od 1996 roku Zakochałem się
Masa ciała w kg:
Wzrost w cm:
sprawdź
Pierwszy własny męski samochód,zakupiony dziś o godz 13 rok 1991 2 włascicieli 2 miał go od 1996 roku Zakochałem się
jaki silnik i ile $$ ? _______________________________ " 666 nagich kobiet stoi w kręgu każda z nich trzyma martwy płód na ręku "
tajemnica
jestem na tak wiecej fot mogles przyjechac sie pochwalic dzisiaj
dajesz fotki wiecej, sog
ale skoro wlasciciel mial go od 96 to czemu biale blachy a jesli Twoje to czemu WJ
foty będą po polerce,wysprzątaniu ogarnięciu kilku rzeczy bo stał 2 lata (własiciciel zmarł) brakło miejsca w dokumencie i przed smiercią na żonę przerejestrował Zmieniony przez - pawerty w dniu 2011-03-13 22:00:30
Banan, mercedesem sie rozbija! oraz Niech dobrze się sprawuje i dużo nie chlapie Zmieniony przez - Pitrekkk w dniu 2011-03-13 22:04:55 _______________________________ .
dziś już 100zł powiększyło dziure ozonową a dużo nie zrobiłem
Kwintesencja polskiej wsi - 20 letni trup, ale NJEMJEC!
mam po kilkanascie samochodów rocznie na podwórku zdarzały się 2-3 letnie i mogą obciągnąć mu z połykiem