Witam! Ja i moj chlopak podjelismy decyzje ze zaczniemy wspolzyc.Jestesmy razem ponad 6 miesiecy.Nachodza nas jednak obawy w zwiazku z tym ze jestem dziewica a on prawiczkiem.Ja przyjmuje tabletki antykoncepcyjne od ponad roku,ale chcemy uzywac rowniez prezerwatywy dla wiekszego bezpieczenstwa.Czy uwazacie ze jest to konieczne??Poza tym czekam na jakies rady i podopowiedzi,zeby nasz pierwszy raz byl niezapomniany.Podpowiedzcie jak odstresowac chlopaka, bo on sie denerwuje tym bardziej niz ja ze np. zada mi bol.Dodam ze mamy po 21 lat.
O ku*** 21 lat dziewica i prawiczek nie spotykane w XXI wieku zjawisko Jeśli chodzi o ból to poczytajcie sobie tutaj [http://www.nastolatek.pl/pokaz.php?a=art&ida=2084]
moze dzieczyna nie trafiala na facetow ktorzy jej sie nie podobali lub jakos poprostu nie chciala aby ten poprzedni facet byl tym wyjatkowym. moim zdaniem bardzo porzadnie sie zachowala
Ja przyjmuje tabletki antykoncepcyjne od ponad roku,ale chcemy uzywac rowniez prezerwatywy dla wiekszego bezpieczenstwa.Czy uwazacie ze jest to konieczne??
OCZYWISCIE, ZE NIE!
Poza tym czekam na jakies rady i podopowiedzi,zeby nasz pierwszy raz byl niezapomniany.
Pierwszy raz jest zawsze niezapomniany cokolwiek sie bedzie dzialo...
A swoja droga - za pierwszym razem nie nastawiajcie sie na niewiadomo co
Podpowiedzcie jak odstresowac chlopaka, bo on sie denerwuje tym bardziej niz ja ze np. zada mi bol.
Powiedz, zeby zachowal sie jak facet a nie jak mazgaj
Ja tylko mówie ,że to jest rzadko spotykane zjawisko w dziesiejszych czasach. Generalnie szanuje takich ludzi ,którzy nie robią nic na siłę jak to teraz jest.Po co mieć 16 lat ,dziecko i przerąbane życie.
zdecydowanie Cie popieram.tylko moze nie przerabane tylko no wiesz ja uwazam ze wiazac juz wogole tak na powaznie to nie w wieku 16 lat ale no troche nieco pozniej . przeciez jestesmy mlodzi i cale zycie przed nami wiec musimy korzystac z urokow zycia