FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 2393 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ROZRYWKA | SEKS
Dziwna sprawa... 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Dziwna sprawa..."   

szybka99
 Wysłana - 26 luty 2010 10:23        | zgłoś naruszenie regulaminu

Hej. Jestem ze swoim facetem od ponad roku. Od pól roku ze sobą współżyjemy. Nie mogę narzekac, zawsze byłam w 100% zadowolona z naszego życia erotycznego. Ale od pewnego czasu ja nie odczuwam przyjemnosci z seksu. Nie, inaczej ! Odczuwam przyjemnośc, ale nigdy nie szczytuje. Szczerze od ponad miesiąca nie miałam orgazmu. Często uprawiamy seks, bawimy się i tak dalej. Zazwyczaj to ja po pierwszych 30minutach miałam koniec. A teraz ? Własciwie nic... Zaczyna mnie to demotywowac, Mojego mężczyzne poniekąt też. Dlatego doszukuje się wszedzie przyczyny tych "przypadłosci". Pierw myslałam , że dlatego , że np mam dni płodne, albo ze za często współżyjemy. Naprawde niemam pojęcia dlaczego tak jest... Zabezpieczamy się gumkami i globulkami plemnikobójczymi(patentex oval), ale nie jestem ani uczulona na latex ani na globulki. Miesiąc temu byłam w szpitalu. Wykryli u mnie orostatyczne zaburzenia układu krążenia( brzmi dziwnie) ale polega to na tym ze mam za niskie ciśnienie i narządy nie sa wystarczająco ukrwione, co powoduje omdlenia. W szpitalu dostalam leki, a własciwie krople (Effortil) biore je systematycznie, ale od ponad tygodnia z nimi skonczyłam, zeby zobaczyc czy one nie sa powodem braku ograzmu. Ale nistety wczoraj odbylismy stusunek z chłopakiem ale nic totalnie nic. Czasami jestem na graincy, kwestia powiedzmy 3 ruchów. Ale to nic niedaje. Zatrzymuje sie na granicy, nie mam zielonej karty i koniec... Mam nadzieje, że mi w czyms pomożecie. Cokolwiek, co mnie nakieruje na powód tego. Może ktoś też miał tak? Dziękuję z góry. Pozdrawiam.

Żebym w połowie była taka inteligentna, jak nieurodziwa ...

FGB
 Wysłana - 26 luty 2010 10:30      [zgłoszenie naruszenia]

gangbang

Evana
 Wysłana - 26 luty 2010 10:59      [zgłoszenie naruszenia]

Orgazm jest w mózgu. Może teraz za bardzo go chcesz i paradoksalnie sama zakładasz sobie "blokadę". Zamiast czuć analizujesz, czy jesteś blisko itp.

Dajcie sobie czas na seks, w którym nie będziesz oczekiwała orgazmu, a powinien przyjść za którymś razem.

szybka99
 Wysłana - 26 luty 2010 11:06      [zgłoszenie naruszenia]

Tak ja wiem ze tutaj mózg pracuje. Zazwyczaj własnie to 'olewam'. Po prostu mysle o byle czym. Tak, czesto zdaza się ,ze mysle o tym. Ale wydaje mi sie, ze po prostu jednak troche przerwy nam sie przyda . Moze cos sie zmieni.Dziękuję za odpowiedź.

se6astian
 Wysłana - 26 luty 2010 11:10      [zgłoszenie naruszenia]

2miesciace abstynencji i postu, później wczasy 'gdzies'
i orgazm bd taki za w Polkowicach go odczują

Angel...
 Wysłana - 26 luty 2010 11:22      [zgłoszenie naruszenia]

j/w

nawet najlepsza rzecz sie kiedys moze "przejesc"

chociaz dwa miesiace bez seksu to ---->

ja bym proponowala 2 tygodnie
na pewno wystarcza

najlepsza w najlepszym o czym możesz sobie zamarzyć;)

Ekspert -

szybka99
 Wysłana - 26 luty 2010 11:44      [zgłoszenie naruszenia]

No nie powiem 2 miesiące to starsznie długo ! Może bym wytrzymała, ale facet.. Watpie ! ;) wiec uf od dzisiaj postuje. Będzie ciężko. No to niech się już szykują w tych Polkowicach, gdziekolwiek to jest. ;] Dzięki

Asperger
 Wysłana - 26 luty 2010 12:00      [zgłoszenie naruszenia]

moze ma za małego

;)

szybka99
 Wysłana - 26 luty 2010 12:04      [zgłoszenie naruszenia]

Ojj nie ma za małego!!
;) Niestety, ale musisz uwierzyc na słowo.

Asperger
 Wysłana - 26 luty 2010 12:12      [zgłoszenie naruszenia]

lolz uwierzę na słowo, bo nie chciałbym byc przekonywany o tym, w inny sposób lolz

/edit
to moze ty jestes za bardzo zajechana? pocwicz męsnie Kegla

Zmieniony przez - Asperger w dniu 2010-02-26 12:13:36

cebulak
 Wysłana - 26 luty 2010 12:22      [zgłoszenie naruszenia]

Ja bym podejrzewał zbyt bardzo wyrobiona pochwe a dlatego twojego faceta sam wacław obija się jak żyd w pustym autobusie. I radziłbym przez ten czas abstynencji poćwiczyć mieście kegla czy jak to się zwie. Zapytaj mu się też czy nie czuje mniej ciasnej pochwy.

GOŁA BABA [+18] -> [http://www.youtube.com/watch?v=iwGFalTRHDA]

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 4 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Dziwna sprawa...

Strony: 1 2 3 4

Warto przeczytać: Dziewczyny mi się nie podobają ! | Fantazjujecie o gwalcie?? | tradycyjnie pękła | Porady z zakresu łózkowego i nie tylko | Co rozumiecie przez sformułowanie ,,ostry sex" | prezenty | Ma ktoś pytania na jutrzejszą próbną maturę? WAŻNE!!!!!!! | Zajście w ciążę | nie nooo | Sex po orgazmie u kobiety. | Czytomozliwe? | męska wierność | Pare trickow, spostrzezen z klubow | Gdy seks kuleje | Wasz pierwszy raz | niezabezpieczony stosunek podczas okresu

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL