Hej. Jestem ze swoim facetem od ponad roku. Od pól roku ze sobą współżyjemy. Nie mogę narzekac, zawsze byłam w 100% zadowolona z naszego życia erotycznego. Ale od pewnego czasu ja nie odczuwam przyjemnosci z seksu. Nie, inaczej ! Odczuwam przyjemnośc, ale nigdy nie szczytuje. Szczerze od ponad miesiąca nie miałam orgazmu. Często uprawiamy seks, bawimy się i tak dalej. Zazwyczaj to ja po pierwszych 30minutach miałam koniec. A teraz ? Własciwie nic... Zaczyna mnie to demotywowac, Mojego mężczyzne poniekąt też. Dlatego doszukuje się wszedzie przyczyny tych "przypadłosci". Pierw myslałam , że dlatego , że np mam dni płodne, albo ze za często współżyjemy. Naprawde niemam pojęcia dlaczego tak jest... Zabezpieczamy się gumkami i globulkami plemnikobójczymi(patentex oval), ale nie jestem ani uczulona na latex ani na globulki. Miesiąc temu byłam w szpitalu. Wykryli u mnie orostatyczne zaburzenia układu krążenia( brzmi dziwnie) ale polega to na tym ze mam za niskie ciśnienie i narządy nie sa wystarczająco ukrwione, co powoduje omdlenia. W szpitalu dostalam leki, a własciwie krople (Effortil) biore je systematycznie, ale od ponad tygodnia z nimi skonczyłam, zeby zobaczyc czy one nie sa powodem braku ograzmu. Ale nistety wczoraj odbylismy stusunek z chłopakiem ale nic totalnie nic. Czasami jestem na graincy, kwestia powiedzmy 3 ruchów. Ale to nic niedaje. Zatrzymuje sie na granicy, nie mam zielonej karty i koniec... Mam nadzieje, że mi w czyms pomożecie. Cokolwiek, co mnie nakieruje na powód tego. Może ktoś też miał tak? Dziękuję z góry. Pozdrawiam.
Tak ja wiem ze tutaj mózg pracuje. Zazwyczaj własnie to 'olewam'. Po prostu mysle o byle czym. Tak, czesto zdaza się ,ze mysle o tym. Ale wydaje mi sie, ze po prostu jednak troche przerwy nam sie przyda . Moze cos sie zmieni.Dziękuję za odpowiedź.
No nie powiem 2 miesiące to starsznie długo ! Może bym wytrzymała, ale facet.. Watpie ! ;) wiec uf od dzisiaj postuje. Będzie ciężko. No to niech się już szykują w tych Polkowicach, gdziekolwiek to jest. ;] Dzięki
Ja bym podejrzewał zbyt bardzo wyrobiona pochwe a dlatego twojego faceta sam wacław obija się jak żyd w pustym autobusie. I radziłbym przez ten czas abstynencji poćwiczyć mieście kegla czy jak to się zwie. Zapytaj mu się też czy nie czuje mniej ciasnej pochwy.